به گزارش خبرنگار ایرنا، محسن حسینمیرزایی روز یکشنبه در نخستین کمیته فرهنگی اجتماعی استانهای زاگرسنشین این استان افزود: فرهنگ ، یک موضوع تکساحتی نیست بلکه مجموعه است که همه بخشها و دستگاهها در ارتقا و تقویت آن نقش دارند از همین رو هر یک از دستگاههای استان بنا بر مسئولیتها و ماموریتهای سازمانی خود در خصوص تدوین راهکارهای فرهنگی و اجتماعی موثر و کارآمد در راستای توسعهیافتگی استان اقدام کنند.
وی ادامه داد: یکی از چالشهای موجود در استان، آسیبهای اجتماعی است که برای رفع آن باید کار فرهنگی کرد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار چهارمحال و بختیاری با تاکید بر بصیرتافزایی و انجام اقدامات اقناعی و آگاهیبخشی در راستای کاهش و مهار آسیبهای اجتماعی، تصریح کرد: در اجرای طرحها در هر یک از نقاط مختلف استان باید مردم آن منطقه را همراه کنیم و از سوی دیگر اختلافات بیندستگاهی نیز برطرف شود چرا که گاهی به سبب برخی ناهماهنگیهای دستگاهی طرحهای عمرانی معطل میماند.
حسینمیرزایی تاکید کرد: در جلسه بعدی کمیته هر یک از دستگاههای استان برنامههای پیشنهادی خود را در حوزه فرهنگی و اجتماعی ارائه دهند.
ستاد استانهای زاگرسنشین ظرفیت عظیمی برای توسعه استان
رییس سازمان مدیریت و برنامهریزی چهارمحال و بختیاری نیز در این نشست اظهار داشت: ستاد ویژه استانهای زاگرسنشین ظرفیت عظیم و استثنایی برای توسعه استانهای منطقه از جمله چهارمحال و بختیاری است که باید بتوان با همگرایی و هماهنگی لازم از این فرصت بهرهگیری کامل شود.
حمیدرضا منتظری افزود: به ثمر نشستن ایده تشکیل ستاد ویژه استانهای زاگرسنشین منوط به همراهی، همدلی، خردجمعی و بارش افکار دستگاههای اجرایی است که میطلبد در این خصوص اهتمام ویژهای به کار گرفته شود.
وی تصریح کرد: بستههای پیشنهادی برای توسعه استان و رفع مشکلات و چالشها تدوین شده است و گزارش آن بهزودی از سوی دبیرخانه اعلام میشود.
رییس سازمان مدیریت و برنامهریزی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه این استان رتبه سوم در برگشت مازاد درآمدهای مالیاتی کشور را کسب کرده است، اظهار داشت: در این خصوص پیگیریهای بسیاری شکل گرفت و از سوی استاندار نیز همراهی خوبی انجام شد.
منتظری افزود: انتظار میرود حضور موثر و مستمر دستگاههای عضو در جلسات کمیته گام بلندی در جهت تعالی استان باشد.
احصای چالشهای استان در دستور کار کمیته
مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری چهارمحال و بختیاری نیز در این نشست، نخستین دستورکار کمیته ستاد استانهای زاگرسنشین را احصای چالشها و موانع توسعه استان عنوان کرد و گفت: هر یک از دستگاههای استان به تناسب مامریتهای سازمانی خود در این خصوص پیگیری کنند و نتیجه را در جلسه بعدی ارائه دهند.
شهرام خواجوی افزود: تحلیل از وضع موجود استان، آسیبشناسی مسائل فرهنگی و اجتماعی و ارائه راهکارهای کاربردی برای رفع این چالشها در دستور کار دستگاههای استان باشد تا در نهایت به یک برنامه عملیاتی با رویکرد فرهنگی و اجتماعی دست پیدا کنیم.
به گزارش خبرنگار ایرنا، رییسجمهور ۲۵ آبانماه امسال در دور دوم سفر خود به چهارمحال و بختیاری با پیشنهاد غلامعلی حیدری استاندار چهارمحال بختیاری مبنی بر تشکیل ستاد توسعه استانهای زاگرسنشین موافقت و بر تشکیل و فعالسازی موثر ان تاکید کرد.
ستاد توسعه استانهای زاگرسنشین گامی مهم و اساسی برای تحولآفرینی و پیشرفت استانهای زاگرس نشین به خصوص در بخش اشتغال به شمار میرود.
چهارمحال و بختیاری پیشنهاد راهبردی تاسیس ستاد ویژه توسعه استانهای زاگرس نشین را در دور دوم سفراستانی رییسجمهور به این استان ارائه و مورد تصویب دولت قرار گرفت که روز شنبه ۲۵ آذرماه نخستین نشست آن برگزار شد.