به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری "سما" فلسطین، این سندیکا خواستار اقدام جهان برای مقابله با روزنامهنگاران فلسطینی شد.
این بنیاد فلسطینی اضافه کرد: ۹ درصد از روزنامه نگاران و خبرنگاران فلسطینی در غزه به شهادت رسیدند.
این نهاد افزود: افکار عمومی اسرائیل متقاعد شدند که ارتش این رژیم به پخش دروغهای خود ادامه میدهد.
سندیکای روزنامه نگاران فلسطین خبر داد: کاری که ارتش رژیم صهیونیستی انجام میدهد، بمباران غیرنظامیان و تخریب ساختمانهاست.
این نهاد فلسطینی افزود: از همان روز نخست، شاهد افزایش روند کشتار، حمله به روزنامه نگاران و نهادهای اطلاع رسانی در غزه هستیم.
این بیانیه پس از آن صادر شد که دفتر رسانه ای دولت فلسطین روز یکشنبه از شهادت دو خبرنگار فلسطینی به نام های «حمزه وائل الدحدوح» فرزند وائل الدحدوح خبرنگار شبکه الجزیره و «مصطفی ثریا» در نوار غزه خبر داد.
ارتش رژیم صهیونیستی با حمله به خودروی این دو خبرنگار که برای پوشش خبری در حال حرکت بودند، آنها را به شهادت رساند.
با شهادت این دو تن، شمار شهدای خبرنگار از آغاز نسل کشی در نوار غزه به ۱۰۹ تن رسیده است.
دفتر رسانه ای دولت فلسطین با اعلام این خبر ضمن تسلیت به اهالی رسانه فلسطین، این اقدام تروریستی را به شدت محکوم کرد و افزود: جنایات بی امان صهیونیست ها در حق خبرنگاران با هدف ایجاد رعب و تلاشی نافرجام برای تغییر حقیقت و عدم پوشش اخبار است.
این دفتر در ادامه تاکید کرد: ما از تمام اتحادیه ها و مراکز رسانه ای و نهادهای حقوقی می خواهیم که این جنایت را محکوم کنند و برای توقف جنگ نسل کشی علیه مردم بی دفاع ما در نوار غزه، اشغالگران را تحت فشار قرار دهند.
گروههای مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه (هفتم اکتبر ۲۰۲۳) عملیات «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ (۲۴ نوامبر ۲۰۲۳) آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.
این وقفه در جنگ، هفت روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر(اول دسامبر ۲۰۲۳) آتشبس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه نوار غزه را از سرگرفت.