به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری "سما" فلسطین، شبکه کان رژیم صهیونیستی در این باره نوشت که حماس از شرط توقف کامل درگیری پیش از تبادل اسرا کوتاه نمیآید.
این درحالی است که پیش تر شبکه کان مدعی شده بود که حماس از شرط توقف جنگ برای توافق مبادله اسرا صرف نظر کرده است.
از سوی دیگر به گفته تحلیلگران مسائل فلسطین، ترور صالح العاروری مقام ارشد حماس در جنوب لبنان نیز موضوع تبادل اسیر با رژیم صهیونیستی را پیچیده تر کرده است.
سرویس امنیتی «المجد» (ارگان امنیتی حماس) در رابطه با ادعای رسانههای صهیونیستی نیز پیشتر درباره احتمال توقف جنگ یا آتشبس در غزه تاکید کرد که باید به روایت مقاومت اعتماد کرد نه رسانههای صهیونیستی که وابسته به دستگاه امنیتی رژیم صهیونیستی هستند.
پیش از این مقامات حماس بارها تأکید کرده بودند که شرط مبادله اسرا با رژیم صهیونیستی توقف جنگ در غزه است.
به گزارش ایرنا، گروههای مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات غافلگیرکنندهای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ برابر با ۲۴ نوامبر ۲۰۲۳، میان اسرائیل و حماس آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.
این وقفه در جنگ، هفت روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر برابر با اول دسامبر ۲۰۲۳، آتشبس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت. این رژیم برای تلافی حملات غافلگیرکننده «طوفان الاقصی» و جبران شکست خود و متوقف ساختن عملیات مقاومت، تمام گذرگاههای نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.