محمد رضا حاجی رضا روز دوشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا داشت: سازمان جهاد کشاورزی قم درنظر دارد در راستای سیاستهای اجرایی بخش طیور در سال ۱۴۰۲ به منظور تامین گوشت مورد نیاز مردم استان، مبادرت به توسعه کمی صنعت پرورش مرغ گوشتی در مناطق کم تراکم نماید.
وی افزود: در همین رابطه این سازمان آمادگی خود را در خصوص واگذاری زمین مورد نیاز اجرای طرح از محل اراضی ملی با اولویت احداث واحدهای بزرگ اعلام میدارد، متقاضیان میتوانند درخواستهای خود در این خصوص را به همراه مستندات تامین آب مورد نیاز به این سازمان ارائه نمایند.
وی ادامه داد: افزایش تعداد واحدهای مرغداری فعال در زمینه پرورش مرغ گوشتی از مهمترین اولویتها برای جذب سرمایهگذاران در حوزه کشاورزی قم است و این موضوع در قالب تکمیل زنجیره تولید محصولات کشاورزی استان دیده میشود که نقش مهمی در تامین امنیت غذایی مردم خواهد داشت.
بر اساس اعلام نظر مسئولان سازمان جهاد کشاورزی قم در راستای تامین امنیت غذایی پایدار در قم، سطح تولید محصولات راهبردی همچون گوشت مرغ در این استان با مشارکت فعال بخش خصوصی افزایش مییابد و در همین رابطه از حضور سرمایهگذاران علاقهمند به فعالیت در این عرصه حمایت میشود.
به طور کلی بیش از ۱۴ هزار بهرهبردار در زمینه تولید محصولات کشاورزی در قم فعال هستند، همچنین میزان متوسط تولید بخش کشاورزی استان در سال ۸۵۰ هزار تن در زمینهٔ محصولات زراعی، باغی، دامی، شیلات و گلخانهای است.
بیشتر بهرهبرداران بخش کشاورزی را روستاییان تشکیل میدهند بهنحویکه کشاورزی بهتنهایی حدود ۵۰ درصد اشتغال روستاییان در بخشهای مختلف قم را به خود اختصاص دادهاست.