تهران- ایرنا- طبق گزارش مرکز آمار ایران و انستیتو تغذیه، هر ایرانی به‌طور متوسط سالانه ۳۵ کیلوگرم برنج مصرف می‌کند و با توجه به جمعیت ایران، به سه میلیون تن برنج سفید برای مصرف سالیانه و ۲۰۰ هزار تن برای ذخیره راهبردی نیاز است.

«سهراب سهرابی» مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی، برنج را دومین غذای اصلی مردم ایران اعلام کرد و گفت: سال گذشته چهار میلیون و ۲۰۰ هزار تن شلتوک و ۲ میلیون و ۵۲۰ تن برنج سفید تولید شده است؛ بر این اساس، نیاز وارداتی به این محصول سالیانه نزدیک‌ به ۷۰۰ هزار تن می‌رسد.
وی افزود: با برنامه‌ریزی‌های مختلف مانند جایگزینی بذر پرمحصول، واردات فناوری بذر هیبرید، مدیریت آبیاری و سایر اقدامات، در تلاشیم میزان تولید برنج را افزایش دهیم.