به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی نیروی زمینی سپاه، این مطلب را سرتیپ پاسدار محمد پاکپور روز دوشنبه در آیین استقرار و برپایی دویست و چهل و دومین بیمارستان سیار تخصصی این نیرو در روستای گوری در غرب جزیره قشم عنوان کرد و گفت: هدف از ایجاد این سامانه بیمارستان های سیار، متحرک و انعطاف پذیر خدمت رسانی به مردم و تداوم اجرای برنامه های جهادی نیروی زمینی سپاه است.
وی با اشاره به اینکه ساختار بهداری رزمی این نیرو مبتنی بر تهدیدات بزرگ مقیاس، تقویت و جهش پیدا کرده است، ادامه داد: در ادامه تداوم و اجرای برنامه های جهادی نیروی زمینی سپاه، پیشرفته ترین و مجهزترین بیمارستان سیار نیروی زمینی سپاه در نگین خلیج فارس راه اندازی شده است.
فرمانده نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی توضیح داد: این بیمارستان از نظر مختصات و ویژگی ها بی نظیر و در عین پیشرفته و مجهز بودن، از قابلیت تحرک و پویایی و ظرفیت خدمات رسانی بسیار بالایی برخوردار است
سردار پاکپور اضافه کرد: در شرایط غیر جنگی، علاوه بر همه بیمارستان ها و مراکز درمانی نیروی زمینی سپاه، حداکثر ظرفیت و امکانات بیمارستان های سیار و صحرایی نیروی زمینی سپاه و از جمله همین بیمارستان بزرگ و ویژه ۱۲۸ تختخوابی حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) برای خدمت رسانی به مردم اختصاص پیدا می کنند.
در ادامه این آیین معاون بهداری رزمی نیروی زمینی سپاه، گفت: راهبرد توسعه و پیشرفت بهداری رزم این نیرو بر اساس مجاهدت علمی و عملی برای دستیابی به توانمندی رویارویی با تهدیدات بزرگ و پیچیده ی احتمالی تعیین شده است.
سردار سرتیپ دوم پاسدار احمد اخوان مهدوی ادامه داد: رزمندگان سرافراز بهداری رزمی نیروی زمینی سپاه برای رسیدن به این نقطه، همه تدابیر را در همه بخش ها به کار گرفته و ابتکار و خلاقیت و جهش را به اقدامات خود پیوند زده اند.
وی اظهار کرد: ما در بهداری رزم، رسیدن به توانمندی های هم تراز با ابرقدرت های جهانی را هدف گذاری کرده ایم و تقویت زنجیره امداد، بهداشت و درمان و زیرساخت های آن را با همین رویکرد دنبال می کنیم.
وی با اشاره به اینکه ارتقای سطح خدمات عمومی و تخصصی را در مراکز ثابت و سیار بهداری نیروی زمینی سپاه دنبال می کنیم تا به حداکثر توانمندی در نگه داشت و درمان مصدومان و بیماران برسیم، افزود: بیمارستان بزرگ سیار فاطمه زهرا (سلام الله علیها) نیروی زمینی سپاه که در نوع خود در منطقه غرب آسیا کم نظیر است تا ۲۲ دی ماه در جزیره قشم دایر است و در این مدت روزانه ظرفیت و آمادگی کاملی برای ارایه خدمت عمومی و تخصصی درمانی به بیش از ۶ هزار نفر را دارد.
مسوول نمایندگی ولی فقیه در نیروی زمینی سپاه نیز در آیین افتتاح این طرح بزرگ خدمت رسانی گفت: معاونت بهداری و نیروهای آن با تلاشی جهادی و خستگی ناپذیر در عین پرداختن به مسوولیت ها و ماموریت های ذاتی در حوزه بهداری رزمی، مکمل و یاور بسیار خوبی برای نظام بهداشت و درمان و سلامت در سراسر کشور هستند.
حجت الاسلام و المسلمین محمد هادی رضایی افزود: بنا بر شواهد و آمار در طی دوره کوتاه چند ساله اخیر به ویژه در دوره فراگیر شدن ویروس منحوس کرونا تا به امروز بیش از ۲۴۰ بیمارستان سیار و صحرایی در مقیاس کمی و کیفی بسیار خوب به مردم یاری و خدمت رسانی به مردم به ویژه در مناطق محروم مرزی اختصاص پیدا کرده است و کارنامه نیروی زمینی در سایر حوزه های خدمت رسانی به ویژه در بخش عمران و مسکن و آب رسانی در مناطق کمتر برخوردار نیز درخشان و مثال زدنی است.
دکتر روح الله سلیمانی رییس بیمارستان سیار حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) درباره ویژگی های این بیمارستان گفت: در این بیمارستان ۱۲۸ تخت خوابی بیش از ۵۳ پزشک عمومی، متخصص و فوق تخصص و همچنین ۷۲ پرستار و پیراپزشک به خدمت رسانی مشغول هستند.
وی خاطرنشان کرد: اتاق عمل، جراحی مغز و اعصاب، آی سی یو، سی سی یو، قلب و عروق، ارولوژی، عکس برداری، پاراکیلینک، اورژانس، دندانپزشکی، چشم پزشکی، گوش و حلق و بینی، داخلی، مغز و اعصاب، علوم آزمایشگاهی، رادیولوژی، پاتولوژی، داروخانه و مشاوره از جمله بخش های فعال در این بیمارستان هستند.
جزیره قشم با وسعت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع از تنگه هرمز به موازات ساحل جنوبی ایران به طول ۱۳۵ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر از توابع هرمزگان است و ۳۰۰ کیلومتر خط ساحلی دارد.
شهرستان قشم شامل جزیرههای قشم، هنگام و لارک از تنگه هرمز به موازات ساحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در میان آبهای خلیج فارس گسترده شده است.