فرهاد کردی تمندانی روز دوشنبه در حاشیه نشست ساماندهی بارهای معدنی خاش در گفتوگو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: ساماندهی حمل مصالح معدنی و مطابق بند ت تبصره قانون بودجه سال ۱۴۰۲ کشور مبنی بر تکلیف قانونی تمامی معادن نسبت به استقرار دفتر صدور بارنامه در خروجی تمامی واحدهای تولیدی از اولویتهای دولت بوده و تمامی واحدهای تولیدی و بهره برداران معادن شن و ماسه، آجر و سیمان موظفند به منظور جبران بخشی از خسارات وارده به شبکه جادهای و حمل و نقل با دولت همکاری کنند.
وی اظهارکرد: کنترل افرایش بار، صدور بارنامه، ایمنی رانندگان و کامیونهای حامل بار، تسهیل در صدور بارنامه، کارت هوشمند رانندگان و کامیون داران و نصب باسکول از برنامههای دولت جهت ساماندهی و اجرای موفقیتآمیز این طرح به شمار میرود.
معاون برنامه ریزی و توسعه فرمانداری خاش ادامه داد: شنیدن دغدغههای تولیدکنندگان و مسوولان و عمل کردن به تعهدات طرفین در دستور کار دولت بوده و عمل کردن به قانون در اولویت است.
مدیر اداره راهداری و حمل و نقل جادهای خاش نیز گفت: ۱۴ کیلومتر از مبادی خروجی شهر، برون شهری محسوب و کاربران جادهها باید فعالیت قانونمند داشته باشند و اخذ عوارض و حق دولت و ساماندهی بارها و کمک به ایمنی رانندگان و کامیونها از الزامات مهم اجرای این طرح است.
صادق ریگی اظهارکرد: شرکت آسیاب بار جنوب واقع در فلکه محمدآباد خاش جهت صدور بارنامه آماده خدمات رسانی به جامعه هدف بوده و با ارسال پیامکی نیز روند صدور بارنامه تسهیل شده و توقیف خودروهای بدون بارنامه در دستورکار است.