به گزارش دوشنبه شب ایرنا به نقل از خبرگزاری آناتولی، وزیر خارجه آلمان در جریان بازدید خود از روستای المزرعه القبلیه در کرانه باختری با فلسطینیهای ساکن این روستا که توسط چندین شهرک صهیونیستنشین احاطه شده است ملاقات کرد.
بائربوک در این بازدید به خبرنگاران، گفت: ساخت شهرکها از سوی (رژیم) اسرائیل غیرقانونی است و این کار صلح پایدار را تضعیف کرده و راهحل ۲ دولتی را به خطر میاندازد.
وزیر خارجه آلمان با بیان اینکه فلسطینیها باید بتوانند در امنیت، عزت و تعیین سرنوشت در سرزمین خود زندگی کنند، تاکید کرد: صلح پایدار تنها با راهحل ۲ دولتی حاصل میشود که اسرائیل امن و یک کشور مستقل و دموکراتیک فلسطین را قادر میسازد تا در کنار یکدیگر به صورت مسالمتآمیز زندگی کنند.
بائربوک در ادامه با اشاره به اینکه این مسئولیت رژیم صهیونیستی است که در صورت حمله به فلسطینیهایی که به طور قانونی در اینجا زندگی میکنند حاکمیت قانون را اجرا کند، خاطرنشان کرد: مقامات اسرائیلی باید اقداماتی را برای محافظت از فلسطینیان در برابر حملات شهرکنشینان افراطی اسرائیلی انجام دهند.
به نوشته خبرگزاری آناتولی، حملات شهرکنشینان اسرائیلی علیه فلسطینیان در کرانه باختری اشغالی به بالاترین حد خود از زمان تشدید درگیری میان رژیم صهیونیستی و حماس در ۷ اکتبر (۱۵ مهر) رسیده است.
به گفته مقامات فلسطینی، شهرکنشینان افراطی صهیونیست سال گذشته بیش از ۲ هزار و ۴۰۰ بار به فلسطینیها حمله کردهاند که دستکم ۲۲ فلسطینی در جریان این حملهها جان خود را از دست داده و صدها فلسطینی نیز به اجبار از سرزمینهای خود آواره شدهاند.
به گزارش ایرنا، گروههای مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات غافلگیرکنندهای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ برابر با ۲۴ نوامبر ۲۰۲۳، میان اسرائیل و حماس آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.
این وقفه در جنگ، هفت روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر برابر با اول دسامبر ۲۰۲۳، آتشبس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت.
این رژیم برای تلافی حملات غافلگیرکننده «طوفان الاقصی» و جبران شکست خود و متوقف ساختن عملیات مقاومت، تمام گذرگاههای نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.