به گزارش ایرنا از روابط عمومی دادگستری کردستان، بهادر اسدی روز سه شنبه اظهار کرد: با برگزاری دورههای آموزشی پیش از ازدواج برای زوجین در شُرف ازدواج، توسعه کمی و کیفی مراکز مشاوره در کنار دادگاههای خانواده و برگزاری هدفمند کارگاههای آموزشی برای خانوادههای در معرض طلاق، شاهد کاهش ۱۳ درصدی ورودی پروندههای طلاق توافقی در سال جاری بودیم.
وی افزود: برنامهریزی در جهت توقف یا کاهشی کردن روند طلاق در استان با هماهنگی و همکاری سازمانهای متولی و با نظارت معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان از سالهای گذشته آغاز شده است و تلاش برای کنترل هر چه بیشتر آمار طلاق ادامه دارد.
سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کردستان از برگزاری دورههای آموزشی پیش از ازدواج برای زوجین در شُرف ازدواج با همکاری دستگاههای ذیربط ازجمله دانشگاه علوم پزشکی و سازمان بهزیستی استان خبر داد و گفت: ارائه آموزشهای لازم درمورد افزایش مهارتهای ارتباطی تأثیر و نقش بهسزایی در کاهش طلاق در سال جاری داشته است.
وی با اشاره به اینکه یکی از تأثیرگذارترین مراجع در کاهش آسیبهای طلاق، مراکز مشاوره هستند، از بازرسی و نظارت مستمر بر عملکرد تمام مراکز مشاوره پیش از طلاق در حوزههای قضایی این استان خبر داد.
اسدی ادامه داد: به منظور تحکیم مبانی خانواده، پیشگیری از افزایش اختلافات خانوادگی و وقوع طلاق و اهتمام در ایجاد صلح و سازش فیمابین زوجین، در استان کردستان ۱۷ مرکز مشاوره در امر مشاوره پیش از طلاق فعال هستند.
وی ابراز امیدواری کرد با ادامه این رویکرد و همراهی و مشارکت بیش از پیش نهادهای متولی، بتوانیم شاهد ادامه این روند کاهشی پروندههای طلاق در سالهای آینده باشیم.