به گزارش روز چهارشنبه ایرنا به نقل از خبرگزاری فلسطینی «شهاب»، جنبش حماس در بیانیه خود ادعای اخیر آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه آمریکا مبنی بر استفاده این جنبش از شهروندان فلسطینی به عنوان سپر انسانی را تلاش رقت انگیز واشنگتن برای گمراه کردن افکار عمومی و تلاش بی نتیجه برای شستن دستهای اشغالگران صهیونیست دانست که به خون کودکان، زنان و سالمندان فلسطینی آغشته شده است.
جنبش حماس اعلام کرد که تلاش های بی نتیجه بلینکن برای توجیه نسل کشی ارتش رژیم اشغالگر و تروریستی اسرائیل علیه غیرنظامیان فلسطینی و شستن دست های اشغالگران رژیم صهیونیستی است که به خون هزاران کودک، زن و سالمندان غزه آغشته است.
این جنبش تاکید کرد که این اظهارات، منعکس کننده میزان دست داشتن آمریکا در این جنایات و نقض گسترده تمامی قوانین بین المللی است که توسط ارتش فاشیست رژیم صهیونیستی در نوار غزه انجام شده است.
در بخش دیگری از بیانیه حماس آمد که مواضع وزیر خارجه آمریکا در خصوص شکایت آفریقای جنوبی در دیوان دادگستری بین المللی در لاهه علیه رژیم اشغالگر صهیونیستی برای بررسی جنایات نسل کشی ارتش این رژیم اشغالگر تروریستی در غزه از ترس قوانین بین المللی است.
حماس در بیانیه خود، این مواضع وزیر امور خارجه آمریکا را تلاش واشنگتن برای جلوگیری از اجرای نقش سازوکارهای عدالت بین المللی و در چارچوب حمایت کامل آمریکا از قتل عامهای اشغالگران صهیونیست علیه فلسطینیان غیرنظامی در نوار غزه توصیف کرد.
این جنبش از دولت آمریکا خواست تا سیاستهای خود را که تجاوزات و نسلکشی در نوار غزه را طولانیتر میکند، متوقف و برای توقف حملات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی بصورت فوری اقدام کند و از مانع تراشی ها برای از خنثی سازی قوانین و سازمان های بینالمللی به منظور تامین منافع رژیم تروریستی صهیونیستی و در جهت جنایات جنگی رژیم اسرائیل، دست بردارد.
آنتونی بلینکن وزیر امورخارجه آمریکا که به سرزمینهای اشغالی فلسطین سفر کرده بود، روز گذشته در کنفرانس مطبوعاتی ادعاهای خود علیه جنبش حماس را تکرار کرد.
بلینکن در بحبوحه ترس از اینکه جنگ رژیم اسرائیل و جنبش حماس به یک درگیری منطقهای بزرگتر تبدیل شود، برای چهارمین بار پس از آغاز عملیات طوفان الاقصی در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ماه)، با هدف رایزنی با مقامهای برخی کشورها سرگرم دیدار از خاورمیانه شد.
به گفته متیو میلر سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا، بلینکن در این سفر دورهای ضمن دیدار با همتایانش در ترکیه، یونان، اردن، قطر، امارات، عربستان، سرزمینهای اشغالی فلسطین، مصر و کرانه باختری درباره برخی مسائل تعیین کننده گفتگو و تبادل نظر می کند.
به گزارش ایرنا، گروههای مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات غافلگیرکنندهای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ برابر با ۲۴ نوامبر ۲۰۲۳، میان اسرائیل و حماس آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.
این وقفه در جنگ، ۷ روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر برابر با اول دسامبر ۲۰۲۳، آتشبس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت. این رژیم برای تلافی حملات غافلگیرکننده «طوفان الاقصی» و جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، تمام گذرگاههای نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.
وزارت بهداشت غزه اعلام کرد که در نود و چهارمین روز جنگ اسرائیل، به ۲۳ هزار و ۸۴ نفر شهید و ۵۸ هزار و ۹۲۶ نفر مجروح رسیده است.