حامد رمضانی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: باتوجه به بررسی وضعیت معادن شهرستان و شناسایی واحدهای غیرفعال، اخطارها قبلی در راستای بهره برداری و یا اعلام پایان کار و برگشت به حالت عادی صادر شده بود.
وی اضافه کرد: اعضای شورای معادن با درخواست سلب صلاحیت این معادن موافقت و مقرر شده این معدنها از طریق برگزاری مزایده به افراد واجد شرایط واگذار شود.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت مهاباد بیان کرد: هم اکنون از مجموع ۷۸ معدن سطح شهرستان ۳۷ واحد فعال و ۲۴ واحد غیر فعال است.
رمضانی ادامه داد: هم اکنون بیش از ۱۵ ماده معدنی از معادن مهاباد استخراج میشود که از حیث تنوع در بین شهرهای استان آذربایجان غربی جایگاه نخست را دارد.
همچنین با اشاره به مشارکت معدن کاران این شهرستان در کارهای عام المنفعه، عمران بویژه حوزه راهسازی روستاها گفت: امروزه معادن و مواد معدنی موجود در مهاباد به اصلیترین عامل توسعه اقتصادی شهرستان تبدیل شدهاند.
به گفته وی، جذب سرمایه گذار در بخش فرآوری میتواند زمینه توسعه اقتصادی، ثروت آفرینی، اشتغالزایی و افزایش ارزش افزوده را فراهم کند.
به گزارش ایرنا، آذربایجانغربی از نظر وجود مواد معدنی و با داشتن ۴۶۹ معدن فعال یکی از استان های غنی کشور است و هماکنون از ۶۸ نوع ماده معدنی شناسایی شده در کشور ۵۱ نوع در آذربایجانغربی در مرحله اکتشاف و بهرهبرداری قرار دارد که شامل انواع سنگهای زینتی، طلا، تیتان، باریت، سیلیس و پوکه معدنی است.
مهاباد در جنوب آذربایجانغربی واقع شده است.