رئیس هیئت مدیر بانک کشاورزی گفت: روستاییان و کشاورزان بدون نیاز به حضور در بانک ها می توانند تمامی نیازها و تسهیلات خود را تامین و دریافت کنند.

وهب متقی نیا شامگاه چهارشنبه در حاشیه نشست تخصصی راه طولانی اعتبار سنجی تا قله بلوغ که در سالن همایش های کانون پرورشی کودکان و نوجوانان برگزار شد، در جمع خبرنگاران اظهار داشت: فعالیت ها و عملکرد بانک کشاورزی به دلیل ایجاد بسترهای مناسب در حوزه تحول دیجیتال طی دوسال اخیر رشد گسترده و چشمگیری داشته است.

سامانه "باران" رونمایی شد

وی با تاکید بر اینکه در سال جاری موفق به راه اندازی و رونمایی از سامانه "باران" که اپلیکیشنی در زمینه تحول دیجیتال است، شدیم، گفت:

متقی نیا افزود: با راه اندازی این اپلیکیش تمام فعالیت های مشتریان از زمان افتاح حساب تا دریافت تسهیلات همگی جمع آوری خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه هم اکنون نزدیک 40 محصول در سوپر اپلیکیشن "باران" وجود دارد، خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه بانک کشاورزی در زمینه کشاورزی فعالیت می کند و از طرفی به دلیل وظیفه ذاتی خود، تامین بخش کشاورزی و تامین و معیشت روستا را بر عهده دارد نیاز بر ارائه و انجام تسهیلات غیر حضوری وجود داشت.

سامانه "آسان" راهکاری در تسهیل امور مشتریان است

رئیس هیئت مدیره بانک کشاورزی اذعان داشت: سامانه آسان در جهت ارائه خدمات موثرتر و تسهیل در امور مشتریان راه اندازی شد. تسهیلات ازدواج و فرزندآوری هم در بانک کشاورزی غیر حضوری شده تا کار برای مشتریان و مراجعین تسهیل شده و سرعت کارها نیز افزایش یابد.

وی یادآور شد: غیر حضوری کردن تسهیلات در تمامی دنیا اختیاری بوده و هیچ اجباری در این قضیه وجود ندارد اما با این حال استقبال بسیار خوبی از این اقدام شده است.

متقی نیا اضافه کرد: عمده تسهیلات از نظر تعداد تسهیلات خرد بوده و از این به بعد کشاورزان و مشتریان نیازی به حضور در شعبه ها برای اخذ تسهیلات ندارند.

بازارگاه رشد مطلوبی داشته است

وی ادامه داد: بازارگاه هم از رشد مطلوبی برخودار بوده و این سامانه در راستای تامین نهاده ها برای امور کشاورزی است که همکاری وزارت جهاد کشاورزی و بانک کشاورزی را به همراه داشته است.

رئیس هیئت مدیره بانک کشاورزی اظهار داشت: واحدهایی از جمله دامداری ها و مرغداری ها، نهاده های مورد نیاز خود را از این سامانه تهیه می کنند که امر هم دارای بسترهای اعتباری مطلوب و ظرفیت های مناسبی دارد.

وی با اشاره به اینکه سامانه پالیز نیز بر مبنای زنجیره تامین ایجاد شد، عنوان کرد: به دنبال ایجاد بستری برای استفاده هم جامعه ازاین ظرفیت هستیم تا روستاییان و کشاورزان تمامی نیازهای خود ازهر نظر را در این سامانه تهیه کنند.

متقی نیا گفت: کشاورزی قراردادی یک پلتفرم برای تهیه و تامین گندم با همکاری بانک کشاروزی و وزارت جهاد و صندوق بیمه محصول کشاورزی ایجاد شده است. کشاورزان تمامی نهاده های خود را از این طریق دریافت کرده و حتی محصول خود را بیمه کنند.

وی به نحوه ارائه تسهیلات غیر حضوری اشاره کرد و گفت: اعتبارسنجی قبل از دریافت تسهیلات انجام می شود و روش های اعتبار سنجی تغییر یافته و با توجه به اتصال سامانه اعتبار سنجی به ثبت احوال تمامی اطلاعات احراز هویت می شود و استعلام ها و چک ها و تسهیلات مورد بررسی قرار می گیرد.

رئیس هیئت مدیره بانک کشاورزی بیان داشت: مشتریان از سرگردانی رها شده و اطلاعاتش با بارگذاری همان لحظه همه چیز در مورد دریافت و یا عدم دریافت تسهیلام مشخص می شود.

وی گفت: کشاورزانی که تسهیلات خود را تسویه کنند فارغ از میزان پول، 80 درصد آن مبلغ به کشاورز بازگردانده می شود.