تهران-ایرنا- عضو شورای مرکزی خانه احزاب با بیان این که انتخابات و شرکت در آن یک حق و به موازات آن یک تکلیف شرعی و ملی است گفت: ما به عنوان مجموعه احزاب باید به تکلیف خود عمل کرده و با حضور در انتخابات، پیام‌های روشنی به دشمنان دهیم.

به گزارش خبرنگار حوزه دولت ایرنا، منوچهر متکی در همایش احزاب و انتخابات که صبح امروز (پنجشنبه) در وزارت کشور برگزار شد، طی سخنانی گفت: شرکت در انتخابات حق مردم است و ملت ایران در حکومت طاغوت و پیش از انقلاب اسلامی این حق را نداشتیم.

عضو شورای مرکزی خانه احزاب اضافه کرد: گوناگونی دولتها در ۴۳ سال گذشته نمایانگر، حق رای مردم است. انتخابات و شرکت در آن یک حق و به موازات آن یک تکلیف شرعی و ملی است.

عضو شورای اصولگرایی وحدت ادامه داد: انتخابات بدون رقابت بی‌معناست و رقابت بدون حضور نمایندگان سلیقه‌های مختلف میسر نیست. همچنین تعهد سلیقه‌های مختلف سیاسی به نظام باید تعهد متقابل باشد. ما هویت مجموعه حزبی خود را از نظام می‌گیریم و اکنون در انتخابات باید نقش آفرینی کنیم.

متکی ادامه داد: خانه احزاب از برگزاری یک نشست مردمی ۱۰۰ هزار نفری در استادیوم آزادی استقبال می‌کند تا همه احزاب از همه هوادران خود بخواهند در این مراسم حاضر شوند؛ این نشانه تعهد متقابل احزاب به نظام است.

عضو شورای مرکزی خانه احزاب در ادامه گفت: هر رئیس جمهوری بعد از انتخابات، می‌گوید من حزبی نیستم؛ اینگونه اظهارات باید مذموم شمرده شود.

متکی افزود: انتخابات سال ۱۴۰۲در شرایطی برگزار می‌شود که دشمن با دهان باز و دریده و همه معاندین و قسم‌خوردگان، علیه انتخابات طمع و برنامه‌ریزی کردند. ما به عنوان مجموعه احزاب باید به تکلیف خود عمل کنیم و با حضور در انتخابات، پیام‌های روشنی به دشمنان خود بدهیم.

عضو شورای وحدت تأکید کرد: مردم بر اساس حقی که دارند به انتخابات می‌آیند. اما براساس رضایتی که دارند پایشان به این آمدن محکم می‌شود. دولت هم باید نسبت به حل مشکلات مردم عنایت بیشتری داشته باشد.

پیشنهاد شریعتی: همایش احزاب دهه فجر برگزار شود

در ادامه مالک شریعتی دبیرکل جمعیت رهپویان نیز در این همایش گفت: جدا از همه اختلاف سلیقه‌هایی که احزاب و گروه‌های مختلف با یک دیگر دارند، از همه دوستان تقاضا میکنم اینجا راجع به یک موضوع با هم متحد باشیم و آن مقابله با فساد است.

عضو کمیسیون ماده ۱۰ احزاب افزود: در دیدار احزاب و گروه‌های سیاسی مختلف با رئیس جمهور، اعضای گروه‌های مختلف نسبت به فساد واکنش نشان دادند و آقای مرعشی هم درباره مقابله با فساد نکاتی را مطرح کرد.

وی ادامه داد: از شورای نگهبان می‌خواهیم در حوزه سیاسی باز عمل کند؛ البته بسیار تأکید داریم که اگر کسی فساد اخلاقی و اقتصادی دارد، جلوی آن را بگیرند.

شریعتی در ادامه گفت: اگر اتحادی بین احزاب باشد می شود یک پیشنهادی را مطرح کرد، برای حضور در انتخابات و افزایش مشارکت متحدانه همایشی در دهه فجر برگزار کنیم.

شریعتی در پایان تأکید کرد: از همه احزاب سیاسی کشور درخواست دارم فساد را نفی کنند، البته که در همه گروه‌های سیاسی انسان‌های پاک دستی وجود دارد.