کرمان- ایرنا- معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان گفت: وام‌های تکلیفی (وام ازدواج، فرزندآوری، مسکن و اشتغال) را بانک‌ها در این استان انجام دهند و نگویند طبق تراز نامه بانکی با منابع و مصارف نمی‌خورد. 

امیر حسن‌زاده روز پنجشنبه در حاشیه نشست ویدیو کنفرانسی شورای عالی اشتغال که با حضور رییس جمهور برگزار شد در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه ایجاد اشتغال پایدار هدف استان کرمان است، افزود: تسهیلات تبصره ۱۸ از جمله مهمترین ابزار ایجاد و حفظ اشتغال در استان هاست که بخشی از آن مربوط به دستگاه‌های اجرایی و بخش دیگری مربوط به دستگاه‌های حمایتی است.

وی ادامه داد: با توجه به صحبت‌های ویدیو کنفرانسی رییس جمهور در این نشست، ما نیز در استان به دنبال ایجاد مهارت هستیم یعنی در همین راستا نهضت مهارت را آغاز کرده ایم و از طریق دانشگاه‌های فنی و حرفه ای، آموزشگاه‌های فنی و حرفه‌ای و هنرستان‌ها در راستای افزایش مهارت افراد جویای شغل تلاش می‌کنیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان تاکید کرد: نگاه استانی ما در حوزه اشتغال این است که افراد با مهارتی که کسب می کنند به اشتغال برسند نه اینکه به دنبال وام باشند.

وی تصریح کرد: در شورای عالی اشتغال که امروز برگزار شد بر حرکت به سمت راهبردها و سیاستگذاری در حوزه اشتغال تاکید شده است.

حسن‌زاده با اشاره به سیاستگذاری اشتغال در استان کرمان اظهارداشت: این سیاستگذاری شامل این می شود که در حوزه مشاغل خرد دستگاه‌های حمایتی علاوه بر واگذاری وام باید برای ارائه محصولات افراد نیز زمینه‌ای را فراهم کنند به طور مثال در بخش کشاورزی باید زنجیره گوشت را تکمیل کنیم زیرا این زنجیره به بازار، کاهش تورم و ایجاد اشتغال کمک می‌کند.

وی با اشاره به نقش سیاستگذاری در حوزه اشتغال، اقدامات استان کرمان در این راستا را مثبت ارزیابی کرد و گفت: در شورای عالی اشتغال کشور مقرر شد مشاغل خانگی سطح بندی و شناسایی شود و براساس آن تسهیلات بانکی ارائه شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان گفت: در حوزه مشاغل خانگی اگر شغلی در خانه تعریف نمی شود باید به سمت کارفرمایی رفت تا کارفرما با دریافت وام زمینه اشتغال ۲۰ نفر همراه با بیمه را فراهم کند.