یزد - ایرنا - معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری یزد با بیان اینکه اقدامات لازم برای افزایش ذخایر گوشت سفید و قرمز در یزد انجام شد، گفت: شرکت پشتیبانی امور دام باید اقدامات لازم برای افزایش ذخایر گوشت سفید و قرمز استان در ایام عید نوروز و ماه مبارک رمضان را در برنامه داشته باشد.

به گزارش ایزنا از روابط عمومی استانداری یزد، "محمد علی شاه‌حسینی" پنجشنبه شب در کارگروه ستاد تنظیم بازار استان با تاکید بر افزایش ذخایر گوشت سفید و قرمز در استان افزود: در سکوهای تنظیم بازار قیمت عمده ارائه می شود و باید تعداد آن افزایش یابد.

وی اظهار کرد: در زمینه خروج دام و گوشت گرم جلسه ای برگزار و تصمیم گیری لازم در این زمینه انجام شود.

شاه حسینی تصریح کرد: نباید مصوبات ستاد تنظیم بازار و کارگروه های تخصصی درگیر حواشی شده و ابلاغ آن نباید معطل فرد و ارگانی شود.