کبری ناصح روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: طرح نظام سلامت خانواده به عنوان یکی از برنامه های اولویت دارد طرح عدالت و تعالی نظام سلامت است که در شهرهای بالای ۲۰ هزار نفر جمعیت اجرا می شود.
وی با اشاره به اینکه در حوزه مدیریتی دانشکده علوم پزشکی ساوه تنها شهر ساوه مشمول این طرح است افزود: براساس برنامه ریزی صورت گرفته باید ۷۷ پایگاه سلامت خانواده در سطح این شهر ایجاد شود که تا کنون ۲۱ مورد از این پایگاه ها ایجاد شده است.
ناصح گفت: با ایجاد ۲۱ پایگاه ۱۰۰ هزار نفر از ساکنان شهر ۲۴۰ هزار نفری ساوه زیر پوشش طرح رفته و قرار است تا پایان سال تعداد پایگاه های سلامت خانواده شهر به ۳۶ مورد و در سال آتی نیز به ۷۷ پایگاه برنامه نهایی برسیم.
وی خاطر نشان کرد: در این طرح به ازای هر سه هزار نفر ی مراقب سلامت و یک ماما و در ازای هر ۹ هزار نفر جمعیت نیز یک پزشک در پایگاه های سلامت خانواده مستقر می شود.
ناصح گفت: تسهیل دسترسی ساکنان شهرها به سیستم نظام ارجاع با کمترین تاخیر و ارایه خدمات عمومی و تخصصی رایگان و ارتقای سطح سلامت افراد جامعه از جمله اهداف این طرح است.
وی با بیان اینکه در طرح نظام سلامت خانواده تمام افراد جامعه از بدو تولد تا سن پیری، زنان باردار، اتباع خارجی دارای شناسه زیر پوشش قرار می گیرند و برای آنان پرونده الکترونیک سلامت تشکیل می شود.
ناصح در خصوص شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر جمعیت حوزه مدیریتی این دانشکده نیز گفت: پیشتر شهرهایی همچنون مامونیه، زاویه، پرندک، خشکرود، آوه، غرق آباد و نوبران به همراه تمام ساکنان روستاها در شهرستان های ساوه و زرندیه زیر پوشش طرح پزشک خانواده رفته اند.
وی تعداد افراد زیر پوشش پزشک خانواده در این دانشکده را بیش از ۱۲۰ هزار نفر اعلام و اضافه کرد: طرح پزشک خانواده روستایی از سال ۱۳۸۴ در مناطق روستایی شهرستان ساوه و تمام شهرستان زرندیه در حال اجرا است.