قم- ایرنا - سرپرست سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان قم با بیان اینکه مجموع درآمدهای این استان از ابتدای سال جاری تا پایان امسال بالغ بر ۴۴ هزار و ۲۱۰ میلیارد ریال خواهد بود گفت: وصولی درآمدها نیز ۳۴ هزار و ۹۴۰ میلیارد ریال بوده که ۱۰۴.۵ درصد تحقق داشته است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، محمدجواد شاکر آرانی عصر شنبه در دوازدهمین جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه قم در تالار امام جواد(ع) استانداری همچنین اظهار داشت: حدود ۱۵۰۰ میلیارد ریال نیز مازاد درآمد داشتیم، و رتبه هفدهم را در بین استان‌های کشور کسب کرده‌ایم.

وی با یادآوری اینکه سازمان برنامه و بودجه کشور طبق قانون موظف بوده که هر سه ماه یک بار، مازاد درآمد استان‌ها را محاسبه و باز توزیع کند خاطرنشان کرد: در پایان نیمه نخست سال جاری این محاسبه انجام، و فقط به ۲۲ استان از جمله قم پرداخت شد، که شامل ۱۹ میلیارد و ۵۰۰ ریال اعتبار هزینه‌ای و به همین مبلغ نیز اعتبار تملک است.

وی در ادامه با اشاره به اینکه توزیع اعتبار هزینه‌ای به تصویب رسید تصریح کرد: برای توزیع اعتبار تملک، باید فهرست نیازها جمع‌آوری شود.

شاکر آرانی در بخش دیگری از سخنان با بیان این مطلب که از ماه جاری حقوق کارکنان دستگاه‌های استانی و ملی از طریق سامانه کارمند ایران، پرداخت می‌شود یادآور شد: تمامی احکام و سایر پرداختی‌های دستگاه‌های اجرایی که از بودجه عمومی استفاده می‌کنند از طریق این سامانه صورت می‌گیرد.

وی با ذکر این نکته که هم‌اکنون در قم فرآیند پرداخت حقوق ۲ هزار و ۲۹۳ پرسنل رسمی، پیمانی و قرارداد کارمعین در ۲۳ دستگاه استانی انجام شده است بیان داشت: برای دستگاه‌های ملی که بعضا در استان هستند نیز با پیگیری‌های صورت گرفته، این کار انجام شد.

وی ادامه داد: ارقام مربوط به بودجه کارکنان همه دستگاه‌های اجرایی استان، در این سامانه ثبت شده و برای ارسال به بانک مرکزی در اختیار سازمان برنامه و بودجه کشور قرار گرفته، و شیوه پرداخت حقوق کارکنان در ماه‌های آینده نیز به همین شکل خواهد بود.

شاکر آرانی در بخش دیگری از سخنان همچنین آیین‌نامه اجرایی بند ب تبصره ۱۱ قانون بودجه سال ۱۴۰۲ را مورد اشاره قرار داد و گفت: مطابق این آیین‌نامه باید از محل درآمد حاصل از مالیات بر ارزش افزوده، برای سکونت‌گاه‌های غیر رسمی به نسبت سهمی که از جمعیت استان دارند، هزینه شود.

وی برخی طرح‌هایی که بر اساس این آیین‌نامه مدنظر قرار گرفته را مورد اشاره قرار داد و گفت: مسجد، مدرسه، زیرساخت‌های فرهنگی و هنری، پاسگاه و کلانتری، روشنایی معابر، ایستگاه‌های رادیویی و تلویزیونی و ارتباطی همچنین مراکز بهداشتی، آب و برق و سایر تاسیسات شهری از طرح‌های مورد نظر برای سکونت‌گاه‌های غیررسمی است که محل تامین اعتبار آن، مالیات بر ارزش افزوده است.

وی اظهار کرد: بر اساس مطالعات ستاد بازآفرینی شهری قم، ۱۶ محله این استان به عنوان مناطقی که اولویت بیشتری برای استفاده از این اعتبار دارند، تصویب شد.

شاکر آرانی همچنین گفت: ۱۵۶۰ میلیارد ریال اعتبار نیز برای اجرای طرح‌های مختلف در این مناطق که از اولویت بیشتری برخوردارند، پیشنهاد شده است.

وی اضافه کرد: ۸۰۰ میلیارد ریال از این بودجه پیشنهادی برای طرح‌های نیمه‌تمام و ۷۶۰ میلیارد ریال دیگر آن نیز بین شرکت‌های آب و فاضلاب و توزیع نیروی برق همچنین دانشگاه علوم پزشکی و نیروی انتظامی توزیع خواهد شد.

وی در بخشی دیگر از سخنان با اشاره به موافقت شورای برنامه‌ریزی استان با بازنگری طرح جامع شهر جعفریه بیان کرد: شهرداری باید اعتبار مورد نیاز برای اجرای طرح‌های هادی روستایی این منطقه از استان را تامین کند.

شهر جعفریه مرکز شهرستان جعفرآباد در ۳۵ کیلومتری شمال غربی قم قرار دارد.