شهرکرد-ایرنا- مسوول مهارت‌افزایی عدالت آموزشی بنیاد احسان ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) کشور با اشاره به اینکه هم‌اکنون ۱۷ کارگاه تولید مهارت در مدارس کشور فعال است، گفت: چهارمحال و بختیاری از استان‌های پیشرو در این زمینه است.

به گزارش ایرنا، علی غضنفری روز یکشنبه در بازدید از مدارس مجری طرح تولید مهارت روستای چهارمحال و بختیاری افزود: هم‌اکنون کارگاه‌های تولید مهارت در ۱۷ مدرسه استان‌های چهارمحال و بختیاری، اردبیل، آذربایجان غربی، کرمان، خراسان جنوبی، فارس و هرمزگان فعال است و راه‌اندازی این کارگاه‌ها در سایر استان‌ها در دستور کار قرار دارد.

وی اظهار داشت: مدارس تولید مهارت در ۲ بخش عمومی و تخصصی فعالیت دارند که در بخش عمومی، دانش‌آموزان مهارت‌های اولیه را آموزش دریافت می‌کنند و در بخش تخصصی نیز کارگاه‌های تولیدی را با هدف کارآفرینی و تولید راه‌اندازی می‌کنند.

غضنفری با اشاره به اینکه در این کارگاه‌ها هدف درآمدزایی نیست، گفت:هم‌اکنون در برخی کارگاه‌ها از جمله در مدرسه تومانک با روحیه جهادی، پیشرفت خوبی داشته و به درآمدزایی رسیده است.

به گفته وی، هم‌اکنون در چهارمحال و بختیاری ۲ کارگاه تولید مهارت در مدارس شهرستان بن با هدف مهارت‌افزایی شغلی دانش‌آموزان فعال شده است که در زمینه تولیدات گلخانه‌ای، گلیم و گبه در مدرسه تومانک و کاگاه سفالگری و قلم‌زنی در مدرسه بن دانش‌آموزان فعالیت دارند.

سه هزار و ۷۰ طرح اشتغالزایی از طرف بنیاد برکت حمایت شد

مدیرکل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی(ره) چهارمحال و بختیاری گفت: در حوزه اشتغال تاکنون سه‌هزار و ۷۰ طرح حمایت شده به ارزش ریالی سه‌هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال در سطح استان از محل منابع مالی تبصره ۱۸ با حمایت بنیاد برکت ایجاد شده است.

محمود ابراهیمی افزود: در این مدت یک‌هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال نیز از محل منابع بنیاد برکت در استان حمایت شده است.

به گفته وی، در حوزه عمران و زیرساخت‌ها نیز تا پایان سال‌گذشته ۵۳ باب مدرسه در استان احداث شده است و امسال نیز احداث ۱۰مدرسه برای جایگزین کردن مدارس کانکسی در دستور کار قرار دارد.

وی اظهار داشت:هم‌اکنون ۲۰ مدرسه کانکسی در استان فعال است که برای حذف این مدارس ۱۰ قطعه زمین تامین شده و برای مابقی مدارس هنوز زمین تامین نشده است.

ابراهیمی به اجرای عملیات‌های عمرانی در حوزه زیرساخت‌ها از جمله ساخت مسجد، مجتمع فرهنگی و ایل‌راه‌ها اشاره کرد و گفت: هم‌اکنون قرارگاه عدالت آموزشی، قرارگاه پیشرفت منطقه‌ای و سلامت در سطح استان فعال شده است.

وی افزود: با فعال شدن قرارگاه آموزشی ۷۰۰ میلیارد ریال برای تهیه نوشت‌افزار،بسته‌های آموزشی و همچنین آموزش بازماندگان تحصیل هزینه شده است.

به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری دارای ۱۲ شهرستان با بیش از یک میلیون نفر جمعیت است که بیش از ۱۹۴ هزار دانش‌آموز دارد.