جعفر مُطلبزاده روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این تسهیلات که موجب اشتغالزایی برای ۲۰۶ نفر میشود به صاحبان مشاغل حوزه فاوا از محل منابع بند «الف» تبصره ۱۸ قانون بودجه امسال تصویب شده است.
وی با بیان اولویتبندی اعطای تسهیلات یاد شده ادامه داد: تمام ۳۲ طرح تصویب شده در سه اولویت نخست وزارت ارتباطات شامل «بومیسازی»، «هوشمندسازی و فناوری های نوین» و «توسعه زیست بوم اقتصاد دیجیتال» است.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات اصفهان ادامه داد: برای تصویب این طرحها تاکنون چهار جلسه با حضور نمایندگان برنامه و بودجه، دفتر امور سرمایهگذاری و اشتغال استانداری، اداره کل امور اقتصاد و دارایی، پُست بانک، نظام صنفی رایانهای و نمایندگان شرکتها در سال جاری برگزار شده است.
وی با اشاره به اینکه در زمان حاضر ۴۹۰ شرکت حوزه فاوا و عضو نظام صنفی رایانهای در استان فعال است، اضافه کرد: این تسهیلات به ۳۲ طرح حوزه فاوا برای حمایت از شرکتهای نوپا و غیرنوپا و توسعه اشتغال در حوزه «آی سی تی» پرداخت شده است.
مُطلبزاده با اشاره به اینکه از مجموع ۴۱ شرکت دارنده طرح با ۳۲ طرح موافقت شده است، خاطرنشان کرد: تصویب این میزان تسهیلات در دولت سیزدهم و در سال جاری انجام شد و تصویب و پرداخت این تسهیلات به متقاضیان همچنان ادامه خواهد داشت.
وی با اشاره به اینکه سال گذشته نیز ۴۶۰ میلیارد ریال تسهیلات به ۲۸ طرح پرداخت شد، بیان کرد: متقاضیان برای بهرهمندی از تسهیلات مورد نظر میتوانند درخواست خود را در سامانه «توانآفرین» به نشانی http://tavanafarin.ito.gov.ir در قسمت بند الف تبصره ۱۸ قانون بودجه ثبت کنند.
به گزارش ایرنا، در زمان حاضر ۴۹۰ شرکت حوزه فاوا و عضو نظام صنفی رایانهای، ۳۴۵ دفتر «آی سی تی» روستایی و ۴۱۰ دفتر پیشخوان دولت شهری در استان اصفهان فعال است.
دفاتر پیشخوان دولت هماکنون ۱۷۱ خدمت به مردم ارائه میدهند که قرار است تعداد خدمات آنها بازهم افزایش یابد.