به گزارش روز یکشنبه روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان یزد، "محمدرضا غفاریان" افزود: در استان ۲۰ واحد تولید نشاء وجود دارد که همه این واحدها در یزد مستقر هستند.
وی اظهار کرد: عمده نشاءهای تولیدی شامل خیار، گوجه فرنگی، بادمجان، فلفل، انواع ملونها و سایر مواد غذایی است.
غفاریان ادامه داد: کشت نشاء در گلخانهها بین ۲۰ روز تا یکماه به طول می انجامد و حدود ۲۰ درصد در مصرف آب صرفه جویی می شود.
وی با بیان اینکه تولید نشاء صنعتی، پر درآمد و اشتغال زاست تصریح کرد: تولید این محصول تخصصی بوده و نیازمند امکانات خاصی است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان یزد افزود: به دلیل کاهش هزینههای جاری تولید، عرضه زودتر محصول به بازار، افزایش راندمان ابیاری و کودهی، کاهش هزینههای تولید، صرفه جویی در زمان، یکنواختی و تراکم مناسب بوته در واحد سطح مزرعه باعث افزایش هر ساله خرید نشاء شده است.
غفاریان اضافه کرد: تولید این واحدها علاوه بر تامین نیاز داخلی استان، به سایر استانها نیز صادر میشود.
تعداد واحدهای گلخانه ای استان سه هزار و ۷۰۰ مورد اعلام شده است.