به گزارش روز دوشنبه خبرنگار ایرنا، دانشگاه علوم پزشکی بابل ۲۹ طرح درمانی و زیر ساختی در حال تکمیل دارد که برخی از طرح های شاخص فرهنگی، درمانی و ورزشی این دانشگاه در آستانه افتتاح است. اهمیت این طرح ها در حدی است که در ۲ هفته اخیر وزیر بهداشت و درمان و معاون فرهنگی وزیر بهداشت از طرح های نیمه تمام دانشگاه علوم پزشکی بابل بازدیدکردند.
پیشرفت ۹۸ درصدی بیمارستان ۱۲۰ تختخوابی نوین امیرکلا، ساخت مرکز دیالیز یکصد تختخوابی توسط خیرین، پیشرفت ۸۰ درصدی ساخت مرکز جدید درمان نازایی حضرت فاطمه زهرا (س)، پیشرفت ۹۸ درصدی ساختمان دندانپزشکی بابل، شروع عملیات و پیشرفت ۲۰ درصدی بیمارستان ۲۸۵ تختخوابی شهید رجایی بابلسر با ظرفیت گردشگری سلامت، شروع ساخت مرکز جامع تشخیصی، پیشرفت ۹۰ درصدی سلامتکده طب ایرانی بابل به عنوان نخستین کلینیک تخصصی طب سنتی در شمال کشور و اتمام ساخت مرکز نوآوری گیاهان دارویی و داروهای گیاهی، پیشرفت ۹۸ درصدی سالن ورزشی بانوان دانشگاه علوم پزشکی بابل از جمله طرح های زیرساختی این دانشگاه است که در آستانه تکمیل و افتتاح است.
دولت سیزدهم بیش از سه هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال برای توسعه زیرساخت دانشگاه علوم پزشکی بابل سرمایهگذاری کرده است. از مجموع ۲۹ طرح نیمهتمام این دانشگاه که در مجموع ۶۸ هزار و ۳۶۰ متر مربع مساحت دارد، ۵۰ هزار متر مربع درمانی و بقیه آموزشی، فرهنگی و ورزشی است.
با توجه به طرح های زیر ساختی دانشگاه علوم پزشکی بابل فعالیت های فرهنگی و دانشجویی این دانشگاه هم بدون وقفه ادامه دارد.
در این پیوند معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت با حضور در دانشگاه علوم پزشکی بابل از طرح های فرهنگی در حال ساخت این دانشگاه بازدید کرد.
دکتر عباس شیراوژن اظهار داشت: سیاستی که در وزارت بهداشت به آن توجه ویژهای میشود بحث همافزایی بین ادارات مختلف در ذیل معاونت فرهنگی و دانشجویی و همچنین همافزایی با معاونتهای دیگر است که میتواند در بهرهمندی از ظرفیتهای موجود برای پیشبرد هر چه بهتر اهداف و فعالیتها مؤثر باشند.
وی ادامه داد: دانشجویان فعال در تشکلها، کانونهای فرهنگی، انجمنهای علمی و نشریات از دانشجویانی هستند که پذیرفتند در کنار درس و کارآموزی و سایر وظایف دانشجویی خود، کارهای فوقبرنامه فرهنگی نیز انجام دهند.
شیراوژن با بیان این مطلب که دانشجویان باید به مسائل فرهنگی، اجتماعی و سیاسی جامعه بیتفاوت نبوده و مطالبه گر باشند، ادامه داد: وجود این دسته از دانشجویان فرصت است و باید آن را مغتنم شمرد و همچنین بهعنوان واسطههای خوبی در جهت انتقال پیامها از جانب دانشگاه به دانشجویان باشند.
وی افزود: ساخت سالن ورزشی بانوان در دانشگاه علوم پزشکی بابل در سال گذشته ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته اما در حال حاضر به ۹۸ درصد پیشرفت فیزیکی رسیده است.
این سالن ورزشی ویژه بانوان در زمینی به مساحت ۱۲۰۰ مترمربع مراحل پایانی خود را سپری میکند و در کنار این سالن، ساخت یک ساختمان ورزشی ۴ طبقه دارای رختکن، اداری، سالن رزمی با زیربنای ۱۰۰۰ مترمربع آغاز شد.
خدمات فرا شهرستانی
رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: خدمات درمانی دانشگاه علوم پزشکی بابل مختص جمعیت حدود ۶۰۰ هزار نفری بابل نیست و بیش از نیمی از مراجعه کنندگان به مراکز درمانی بابل غیر بومی هستند که از سراسر استان و استانهای همجوار برای درمان به بابل مراجعه می کنند.
سید علی مظفر پور اظهار داشت: احیای ۲۲ طرح از مجموع ۲۹ طرح نیمه کاره دانشگاه علوم پزشکی بابل در دولت سیزدهم از افتخارات ماندگار دولت مردمی است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل بیان داشت : پیشرفت ۹۸ درصدی بیمارستان ۱۲۰ تختخوابی نوین امیرکلا، ساخت مرکز دیالیز یکصد تختخوابی توسط خیرین، پیشرفت ۸۰ درصدی ساخت مرکز جدید درمان نازایی حضرت فاطمه زهرا (س)، پیشرفت ۹۸ درصدی ساختمان دندانپزشکی بابل، شروع عملیات و پیشرفت ۲۰ درصدی بیمارستان ۲۸۵ تختخوابی شهید رجایی بابلسر با ظرفیت توریست درمانی، شروع ساخت مرکز جامع تشخیصی، پیشرفت ۹۰ درصدی سلامتکده طب ایرانی بابل به عنوان نخستین کلینیک تخصصی طب سنتی در شمال کشور و اتمام ساخت مرکز نوآوری گیاهان دارویی و داروهای گیاهی، از جملهطرح های زیرساختی این دانشگاه است.
وی ادامه داد: اتمام ساختمان نمایشگاه فرهنگی، اتمام فاز نخست ورزشگاه بانوان دانشگاه علوم پزشکی بابل از دیگر اقدامات دانشگاه علوم پزشکی بابل است که در این دولت انجام شد.
این مقام مسوول تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی بابل در افق و چشم انداز پیش روی خود قصد دارد تا با راه اندازی دانشکده داروسازی، ورزشگاه بانوان، تکمیل بیمارستان ۳۲ تخت خوابی بندپی شرقی، کلینیک ویژه لاله آباد، تکمیل بیمارستان ۲۸۰ تختخوابی شهید رجایی در بابلسر با هدف توریسم درمانی، مرکز توانبخشی بیمارستان شهید یحیی نژاد، راه اندازی بیمارستان فوق تخصصی چشم، اقدام جهت اخذ مجوز برای بیمارستان های ۳۰۰ تختخوابی جایگزین یحیی نژاد و بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی زنان گامهای بلندی را در جهت بهبود و ارتقاء خدمات بهداشت و درمان به مردم شریف شهرستان بابل و هم استانی های عزیز ارائه کند.
دانشگاه علوم پزشکی بابل که سال ۱۳۶۲ مجوز تاسیس دریافت کرد، سال ۱۳۶۴ نخستین گروه دانشجو را پذیرفت و به عنوان نخستین دانشگاه علوم پزشکی شمال کشور فعالیتش آغاز شد. این دانشگاه دارای ۱۰ دانشکده و یک پژوهشکده اعم از دانشکده پزشکی، دندانپزشکی، پیراپزشکی، پرستاری و مامایی رامسر، دانشکده طب ایرانی، پردیس خودگردان، توانبخشی، بهداشت و پرستاری و مامایی است و پژوهشکده سلامت هم در این دانشگاه فعالیت دارد.
در حال حاضر این دانشگاه علوم پزشکی بیش از چهار هزار و ۳۰۰ دانشجوی داخلی و ۳۶۸ عضو هیئت علمی دارد. ۲۴ دانشجوی خارجی هم در این دانشگاه تحصیل میکنند.
مازندران دارای ۲ دانشگاه علوم پزشکی مستقل به نامهای دانشگاه علوم پزشکی مازندران به مرکزیت ساری و دانشگاه علوم پزشکی بابل است.