سیامک آزادی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، بر پیگیری تا حل مشکلات این شرکت ها تاکید کرد و افزود: تامین مالی شرکت های دانش بنیان از طریق بند الف و ب تبصره ۱۸ انجام میشود که به دلیل ابلاغ دیرهنگام تاکنون موفق به پرداخت آن نشدیم اما این مبلغ تا پایان امسال به شرکت های دانش بنیان پرداخت می شود.
وی با بیان اینکه استاندار کرمانشاه برای حل مشکلات شرکت های دانش بنیان اهتمام جدی دارد، گفت: بیش از ۷۰ درصد بازار شرکت های دانش بنیان کرمانشاه به صورت مستقیم و غیرمستقیم به سازمان های دولتی مربوط است که با حضور استاندار و مورد به مورد در حال رفع موانع و مشکلات هستیم.
آزادی خواستار توجه ویژه به شرکت های دانش بنیان شد و تصریح کرد: شرکت های دانش بنیان به دلیل نوپا بودن، ریسک پذیری بالای سرمایه و اینکه بازار آنها مرتبط با بخش دولتی است، نیازمند نگاه ویژه دستگاه ها و سازمان های دولتی هستند تا بتوانند بیش از پیش به حوزه اشتغال استان کمک کنند.
رییس پارک علم و فناوری کرمانشاه با اشاره به اینکه بازار فروش محصولات هم یکی دیگر از چالش های بزرگ شرکت های دانش بنیان کرمانشاه است گفت : علاوه بر سازمانهای دولتی، بانک ها هم باید در نظام های پرداختی خود، موانع شرکت های دانش بنیان، از دریافت تضامین بانکی تا صدور مجوزها را بردارند.
وی با اشاره به اینکه در مجموع بیش از سه هزار نفر در زیست بوم فناوری و نوآوری استان مشغول کار و فعالیت هستند، اظهار کرد: عمده اشتغال ایجاد شده در این زیست بوم مربوط به اشتغال دانش آموختگان دانشگاهی است که یکی از چالش های اصلی استان است و این در حالی است که استان کرمانشاه ظرفیت های بسیاری برای توسعه این زیست بوم دارد و اگر توجه ویژه ای به رشد و توسعه آن وجود داشته باشد قطعا در آینده میزان اشتغال این بخش افزایش چشم گیری خواهد داشت.
به گزارش ایرنا؛ اکنون ۵۰۰ واحد فناور در استان کرمانشاه فعالیت می کنند که ۳۳۰ واحد تحت حمایت پارک علم و فناوری است و در عین حال ۹۲ واحد فناور هم موفق به دریافت درجه دانش بنیان شده اند.