به گزارش ایرنا، جهانگیر الیاسی روز سه شنبه در جمع خبرنگاران استان در سنندج اظهار کرد: بیش از هزار میلیارد ریال اعتبار در قالب ۳۵ پروژه بازآفرینی شهری شامل ۲۹ پروژه اجرایی و۶ پروژه مطالعاتی در شهر سنندج تعریف شده است.
وی با بیان اینکه از مجموع ۲۹ پروژه اجرایی باز آفرینی در سنندج ۲۵ پروژه به بهره برداری رسیده و تحویل دستگاه بهره بردار شده است، گفت: راه و شهرسازی با کار کارشناسی و مطالعاتی فراگیر نسبت به شناسایی کمبودهای محلات کم برخوردار در حاشیه شهرهای استان و یا نواحی منفصل و بافت های ناکارآمد اقدام کرده است.
مدیرکل راه و شهرسازی کردستان یادآور شد: این اداره کل با انعکاس کمبودهای و مشکلات موجود در محلات و نواحی حاشیه به مدیران در وزارت راه و شهرسازی در راستای دریافت اعتبار و رفع و کاهش این کمبودها انجام اقدامات متنوعی را در دستور کار قرار داده است.
در سال ۹۰ ۱۳ و بر اساس مصوبه دولت دهم چند روستای بزرگ کردستان به شهر تبدیل شد که کارشناسان حوزه عمران شهری معتقدند این موضوع بدون مطالعه و کار کارشناسی صورت گرفت و تبعات بدی داشته و به گسترش پدیده حاشیهنشینی و رویآوری مردم به سمت حاشیه شهرها کمک شایانی کرده است.
نایسر، ننله و حسنآباد، تقتقان، فرجه در سنندج، شهرک امام خمینی (ره) و محله در قلعه، محله تازهآباد در سقز و محله تفینی در مریوان از جمله مناطق استان است که در قالب طرح بازآفرینی شهری ساماندهی میشوند.
در استان کردستان میتوان از سنندج و مریوان به عنوان ۲ شهری که بیشترین میزان حاشیهنشینی را دارند، نام برد اگرچه در دیگر شهرهای استان هم این پدیده در حال افزایش است.