نادر گرامی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: برای این منظور، آزمایش پوشش شبکه اینترنت دستگاههای احراز هویت در محل شعب اخذ رای روستایی با حضور کارشناسان بررسی و در نتیجه ۲۴ روستای فاقد پوشش اینترنت و یا پوشش ضعیف مشخص شدند.
به گفته وی، اقدامات لازم برای تقویت شبکه و افزایش گستره اینترنت(با هدف پوشش و آنتن دهی کامل روستاها) به منظور انجام دقیق فرآیند انتخابات در شهرستان انجام شده است.
گرامی تصریح کرد: از سوی دیگر، تجهیزات زیرساختی موردنیاز شامل، شبکه های ای پی ان (APN)، یو اس اس دی (USSD ) و خطوط تلفن در تمام شعب اخذ رای شهرستان باشت با هدف تامین کامل اتصال شبکه تهیه شده است.
وی با بیان اینکه همچنین پیشبینی های لازم برای مواقع ضروری و قطع اتصال برخی شعب سیار شهرستان نیز انجام شده است، گفت: در این زمینه امکان ذخیره سازی اطلاعات برای دستگاههای احراز هویت فراهم است و این اطلاعات به صورت افلاین ذخیره و پس از اتصال به صورت خودکار به روز رسانی و ثبت خواهد شد.
فرماندار باشت با بیان اینکه شهرستان دارای ۲ حوزه انتخابیه اصلی و فرعی است، اظهار کرد: ۴۷ شعبه اخذ رای ثابت و سیار انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری در این شهرستان پیش بینی شده که از این تعداد ۱۹ شعبه ثابت شهری و نیز ۲۸ شعبه سیار روستایی است.
وی تصریح کرد: با توجه به اینکه بیشتر جمعیت شهرستان باشت در مناطق روستایی ساکن هستند به همین دلیل ۶۰ درصد از صندوقها به صورت سیار برای جمعآوری رای روستاییان اختصاص داده شد.
گرامی ابرازکرد: تمام تمهیدات لازم برای جضور گسترده مردم شهرستان در انتخابات پیش رو فراهم شده و به طور حتم مردم این شهرستان بار دیگر وفاداری خود را بهنظام و انقلاب نشان خواهند داد.
باشت دارای۲۷ روستای دارای دهیاری و ۳۶روستای دارای شورای اسلامی است و چهار دهستان با بیش از ۲۷هزار نفر جمعیت دارد.