محمد مرادی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگاران با اشاره به اینکه یکسال اخیر طرح های توسعه و بهینهسازی شبکه با پیشرفت قابل توجهی همراه بوده اظهار کرد: از ۳ هزار و ۷۴۹ کیلومتر شبکه فشار ضعیف هوایی موجود در استان، تاکنون ۳ هزار و ۴۴۹ کیلومتر آن معادل ۹۲ درصد به کابل خودنگهدار تبدیل شده است.
وی از تداوم اجرای طرح بزرگ تبدیل شبکه سیم مسی به کابل خودنگهدار طی ۲ ماهه پایانی سال خبر داد و افزود: چشم انداز اتمام طرح تبدیل شبکه سیم مسی به کابل خودنگهدار در شرکت توزیع برق کهگیلویه و بویراحمد با هدفگذاری ۳۰۰ کیلومتر باقیمانده با برآورد اعتباری حدود ۲۱۰ میلیارد تومان؛ پایان سال ۱۴۰۳ تعریف شده است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: از این میزان در بویراحمد ۲۵۰ کیلومتر؛ گچساران ۶۰ کیلومتر؛ کهگیلویه ۵۵ کیلومتر؛ دنا ۴۵ کیلومتر؛ باشت ۱۴ کیلومتر، بهمئی؛ چرام و لنده ۲۶ کیلومتر اصلاح و تبدیل شبکه سیمی به کابل خودنگهدار اجرا شده است.
مردای تاکید کرد:پارسال نیز حدود ۱۵۰ کیلومتر از شبکه سیم مسی استان با اعتبار ۵۵۰ میلیارد ریال به کابل خودنگهدار تبدیل شده بود.
وی خاطرنشان کرد: از مهمترین مزیتهای اجرای این طرح در شبکه توزیع برق استان میتوان به افزایش پایداری شبکه، خدمترسانی مطلوب به مشترکان، افزایش ضریب ایمنی، کاهش سرقت شبکه، کمک به بهبود فضای مناسب شهری، جمع آوری برقهای غیرمجاز و جلوگیری از سرقت انرژی، بهبود ولتاژ مشترکان، توجه به مسائل زیست محیطی با حذف شاخه زنی درختان در تماس با شبکه و کاهش تلفات اشاره کرد.
حدود ۳۰۰ هزار مشترک برق در بخش های صنعتی،کشاورزی و خانگی در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد.