« حمید حیدری» روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: شهرداری متولی برگزاری روز بازارها نیست، اما در راستای رسیدگی به نارضایتی عمومی و درخواستهای شهروندان پیرامون محلهای فعلی برگزاری این بازارها که با مسایل و مشکلاتی مانند عدم نظارت و رعایت مباحث بهداشتی، اجتماعی، اقتصادی و ترافیکی همراه است، لذا بر اساس قانون که ۲ هدف مهم حمایت از تولید داخلی، صنایع دستی، محصولات خانگی و کشاورزی و کمک به رفع سد معبر و فروشندگان کم سرمایه در بازارروزها تعریف شده، ساماندهی و جانمایی درست و اصولی را در دستور کار خود قرار داده است.
وی بیان کرد: شهرداری اراک با هدف تعامل با شهروندان و کسب رضایت مردم از خدماتی که به واسطه برگزاری این روز بازارها ارایه میشود، با جانمایی درست و اصولیتر و دسترسی بهتر محلهای جدید، ساماندهی روز بازارها را دنبال میکند.
سرپرست معاونت خدمات شهری شهرداری اراک افزود: باید یک ساختار درست و اصولی برای فعالیت روز بازارها تعریف شود به صورتیکه فعالیت این مراکز باعث رضایتمندی شهروندان باشد، نه اینکه به یک معضل شهری تبدیل شود.
حیدری گفت: تلاش است تا روز بازارهای جدید در محلهایی با امکانات بهداشتی مناسب و با نظارت دقیق و جدی به ویژه روی قیمتها، برگزار شوند.
۳۲ هزار واحد صنفی در اراک وجود دارد و فعالیت روزبازارها در این شهر بیش از ۳۰۰ تا ۵۰۰ نفر است.