به گزارش روز پنجشنبه استانداری، علی محمد روستا در دیدار با منصور فخاران رئیس مرکز مدیریت راه های سازمان راهداری کشور در یاسوج، اظهار کرد: این استان نیازمند سامانه های هوشمند، نظارت تصویری و ثبت تخلفات رانندگی است زیرا استفاده از فناوری های هوشمند از جمله سیستم پایش تصویری می تواند نقش بسزایی در پیشگیری از ارتکاب انواع جرایم در این استان و نظارت هر چه بیشتر متولیان بر امور گوناگون ایفا کند.
وی افزود: مرکز پایش تصویری استان نیازمند یک ساختمان نو و مجهز دارد می طلبد راهداری نسبت به تهیه نقشه اقدام کند.
معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: با نصب تجهیزات و سامانه های جدید رصد و پایش تصویری ضریب امنیت جاده های بین شهری و درون شهری ارتقا خواهند یافت.
روستا ابراز کرد: ۲۴۵ سامانه هوشمند نصب شده در استان وجود دارد که هشت سامانه در چند ماه اخیر اضافه شده و قرار است که ۲۰ سامانه دیگر تا پایان سال اضافه شود.
وی عنوان کرد: هر چند قرار است که پنج سامانه نظارت تصویری، سه سامانه ثبت تخلفات عبور و مرور و ۲۰ سامانه ثبت اطلاعات به سامانه های استان اضافه شود اما جوابگو نیست.
معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: بنا به ضرورت تا پایان سال آینده تمام تونل های استان باید مجهز به سامانه های پایش تصویری شوند.
بر اساس برآوردها هزینه هر کیلومتر بهسازی و آسفالت راههای اصلی در این استان حدود دو تا سه برابر دیگر استانهاست.
کهگیلویه وبویراحمد حدود ۶ هزار کیلومتر راه اعم از بزرگراه، راه اصلی، فرعی و روستایی دارد که از این میزان ۱۴۲ کیلومتر بزرگراه، ۵۰۵ کیلومتر راه اصلی، یکهزار و ۲۳۸ کیلومتر راه فرعی و مابقی نیز روستایی است.
بیش از ۴۴ درصد جمعیت۷۲۳هزار نفری استان کهگیلویه و بویراحمد در روستاها ساکن هستند.
استان کهگیلویه و بویراحمد با جمعیت۷۲۳ هزار نفر جمعیت دارای هشت شهرستان، ۱۷ بخش و یکهزار و ۶۷۰ روستای دارای سکنه در جنوب غربی ایران واقع شده است.