به گزارش ایرنا، سعید پوش رئیس واحد آتش نشانی شهرداری دهدشت تاکید کرد که هم اکنون کار مهار اطفای حریق در شهر دهدشت تنها با کمک ۲ خودروی آتش نشانی که عمر یکی ۴۰ سال (فرسوده) و دیگری ۱۰ سال (نیمه فرسوده) است، انجام می گیرد.
وی ادامه داد: به خاطر فرسوده بودن این خودروها پس از عملیات ها برای آنها مشکل فنی ایجاد می شود و از کارکردن تا مدتی باز می مانند و نیاز به تعمیر دارند. با این حال نیروهای اطفای حریق با دستان خالی هم هراسی از آتش ندارند و برای کمک به مردم، به دل آتش می زنند.
رئیس واحد آتش نشانی شهرداری دهدشت گفت: مهمترین کمبود واحد آتش نشانی این شهر یک دستگاه خودروی آتش نشانی با حداقل ظرفیت پنج هزار لیتر آب و تجهیزات تخصصی آتش نشانی است.
سعید پوش افزود: با توجه به وسعت شهر دهدشت و پوشش حداقل ۵۰ روستای حاشیه آن ، نیاز است که مسئولان متولی توجه ویژه ای به آتش نشانی این شهر داشته باشند.
وی ادامه داد: همکاری شهرداری دهدشت برای تامین لوازم مصرفی با آتش نشانی مطلوب است اما هزینه تامین تجهیزات عمده و تخصصی از توان شهرداری این شهر خارج است.
پوش تاکید کرد که واحد آتش نشانی به ۷۰ میلیارد ریال اعتبار برای تجهیز با حداقل امکانات نیاز دارد که حدود ۵۰ میلیارد ریال آن فقط هزینه خرید ماشین آتش نشانی است.
حادثه آتش سوزی روز سه شنبه بیست و ششم دی ماه در یک کارگاه صنایع چوبی زنگ خطر را در دهدشت به صدا درآورد اگرچه نیروهای آتش نشانی دهدشت پس از پنج دقیقه در محل مستقر شده و شروع به اطفا و مهار آتش کردند. با کمک گرفتن از دیگر واحدهای شهر و روستاهای همجوار و اعزام ماشین های آتش نشانی به محل اعزام ،این آتش سوزی پس از ۲ ساعت بطور کامل مهار و از گسترش حریق به صنوف کناری و خانه های همجوار جلوگیری شد.
رئیس واحد آتش نشانی دهدشت امیدوار است ، صنوف ،کارگاه ها ،سازمانها و ارگانها با اهمیت دادن به فرهنگ ایمنی و رعایت نکات ایمنی گام موثری در کاهش خسارات و زیانهای جانی و مالی بردارند تا حادثه ای ناگوار رخ ندهد.
شهرستان کُهگیلویه، یکی از شهرستانهای استان کهگیلویه و بویراحمد است. مرکز این شهرستان، شهر دهدشت است.
بر پایه سرشماری عمومی نفوس و مسکن در سال ۱۳۹۵، جمعیت شهرستان کهگیلویه افزون بر ۱۳۱ نفر بودهاست.