به گزارش خبرنگار ایرنا، "مجتبی عبداللهی" روز پنجشنبه در نشست شورای اداری استان البرز افزود: مردم باید از بابت سپرده گذاری ها در بانک های خصوصی منتفع شوند.
وی در بخش دیگری از سخنانش گفت : اعمال مدیریت دانش در ابعاد مختلف مدیریتی امری ضروری است و مدیران دستگاه های اجرایی البرز مبنای برنامه ریزی های خود را بر این اساس، بگذارند.
استاندار البرز با اشاره به ضرورت تنظیم بازار بیان کرد: برپایی نمایشگاه های بهاره و عرضه مستقیم کالا در استان با توجه به ایام و اعیاد پیش رو باید زودتر از موعد، صورت گیرد.
عبداللهی ضمن تبریک ایام پیش رو با بیان اینکه در عمل به قانون و کسب رضایتمندی مردم متحد و منسجم هستیم، افزود: وحدت و همدلی حاکم در استان بین مسوولان قوا بسیار خوب است و در این فضای مساعد درصدد حل مشکلات، موانع و خدمت به مردم هستیم.
وی ادامه داد: عمر مسوولیت ها کوتاه است و در چشم به هم زدن پایان خواهد یافت و آنچه باقی می ماند نام نیک است .
عبداللهی گفت: تمام دستگاه ها و ادارات استان البرز با توجه به تاکیدات و بیانات رهبر معظم انقلاب، مکلف و موظف هستند که بسترهای حضور پرشور مردم را فراهم کنند.
استاندار البرز افزود: حضور مردم در انتخابات ضمن اینکه تکلیف است حق آنها نیز محسوب میشود بنابراین مردم باید از حقوق و تکالیف خود آگاه شوند.
یک میلیون و ۹۰۰ هزار نفر در استان البرز حائز شرایط رای هستند
عبداللهی افزود: تمام مدیران باید بیش از مسوولیت های تعریف شده و متعصبانه دین خود را به نظام و کشور ادا کنند و در راستای افزایش مشارکت در انتخابات تلاش کنند.
استاندار البرز گفت: امیدآفرینی و تبیین گری مهمترین هدف و مسوولیت مدیران در این مقطع حساس است چراکه اگر مردم بخوبی از شرایط آگاه شوند و ما مسئولیت تبیین گری خود را بدرستی انجام دهیم، هر فرد مشوق و مروج سایر افراد جامعه خواهد بود.
عبداللهی به شرایط جوی و روند بارندگی ها اشاره کرد و از مدیران خواست تا در خصوص اصلاح الگوی مصرف آب در بخش های مختلف خانگی، صنعتی و کشاورزی اقدام و آگاهی بخشی کنند.
وی افزود: روز یکشنبه یکم بهمن ماه سالجاری اجلاس نماز در استان البرز با حضور حجتالاسلام والمسلمین قرائتی برگزار میشود و از تمام مردم شریف و مدیران استان دعوت می شود در این اجلاس حضور یابند.
" علیرضا عباسی" نماینده مردم کرج، اشتهارد و فردیس نیز در نشست شورای اداری استان البرز گفت: رهبر معظم انقلاب علاوه بر نامگذاری سال ۱۴۰۲ به عنوان «رشد تولید و مهار تورم» به همه ما ماموریت دادند ایمان و امید را بین مردم تقویت کنیم.
نماینده مردم کرج در مجلس شورای اسلامی امیدافزایی را در گرو رشد تولید و مهار تورم دانست و افزود: این اقدام مشارکت مردم در عرصه های مختلف را به دنبال خواهد داشت و در کنار پرداختن به این موضوعات نباید از تقویت ایمان مردم غفلت کنیم و باید به این وظیفه همگانی خود نیز عمل کنیم.
وی با اشاره به اینکه کارگزاران نظام اسلامی نباید درباره مسئله مذکور غفلت کنند، اظهار داشت: یکی از اقدامات خوب مجلس، تصویب قانون جهش تولید دانش بنیان بود که یکی از دستاوردهای آن رشد کمی ۶۰ درصدی تعداد شرکت های دانش بنیان در کشور و استان البرز درسال گذشته بود. ما باید در کشور خام فروشی را کنار گذاشته و به دنبال کسب ارزش افزوده بالاتر از مواد خام باشیم.
وی گسیل امکانات به سمت شرکت های دانش بنیان را ضروری دانست و گفت: بعضاً در استان البرز امکاناتی که می تواند در اختیار پارک علم و فناوری استان البرز باشد در اختیار مجموعه های خارج از استان و غیر بومی قرار داده می شود.
عضو شورای راهبری فناوری ها و تولیدات دانش بنیان با اشاره به لزوم بازگشت امکانات به شرکت های دانش بنیان البرز، افزود: ۱۱ آئین نامه در شورای راهبری فناوری ها مصوب و همچنین ۱۰۰ همت بودجه در صندوق مذکور اختصاص پیدا کرده که ۱۰ همت آن محقق شده و مابقی هم برای حمایت از ظرفیت دانش بنیانی عملیاتی خواهد شد.
عضو مجمع نمایندگان البرز ادامه داد:متأسفانه استان ما رشد آنچنانی در زمینه گلخانه ها نداشته است. تعاونی کشاورزان ماهدشت زمین های قابل توجهی دارند اما باید تصفیه خانه مورد نظر کامل شود تا آب مورد نیاز آنها را تامین کند و از این ظرفیت هم که بلا استفاده مانده است، استفاده شود.
عباسی خطاب به رئیس جهاد کشاورزی البرز افزود: تولیدکنندگان در سه شهرک گلخانه ای البرز سرمایه گذاری کرده اند اما با مشکل کمبود آب و برق مواجه هستند. اختصاص تسهیلات بدون حمایت های بعدی به عدم بهره برداری از محصولات ختم شده و مطلوب نیست.
وی با اشاره به لزوم احیاء واحدهای راکد و معطل مانده تولید مرغ در البرز، تصریح کرد: برخی از مرغداری های استان، کمتر از ۳۰ درصد ظرفیت فعالیت دارند که باید این ظرفیتهای راکد فعال شوند. مصوبه تسهیل صدور مجوز کسب و کار مجلس هم به دنبال حذف رانت، حذف امضاهای طلایی و فعال کردن ظرفیت های خرد در کشور بود لذا با این ظرفیت ایجاد شده دیگر نیازی به انحصار و ایجاد مگافارم های ۳۰ میلیون قطعه ای نداریم که باید با حمایت از واحدهای خرد، تولید پایدار در کشور ایجاد کنیم.
وی افزود: در ماده ۹ تبصره ۲ قانون جهش تولید مسکن، اراضی درجه یک و ۲ استان البرز و مجموعه های تحقیقاتی و تولید بذر جز مستثنیات این قانون هستند اما مسکن و شهرسازی البرز ۱۹۰ هکتار زمین درجه یک را سند زده است!
وی گفت: این کار خلاف قانون است و استاندار به عنوان نماینده عالی دولت باید جلوی این خلاف قانونی را بگیرد.