تهران بزرگ - ایرنا - شهردار تهران با تاکید بر کاهش سطح ایمنی ساختمان‌های پر خطر گفت: در این دوره از مدیریت شهری بر ایمنی این ساختمان‌ها تاکید شده و تعداد آنها در پایتخت کاهش یافته است.

علیرضا زاکانی روز سه‌شنبه به خبرنگار ایرنا گفت: تعداد ساختمان‌های پرخطر شهر همچون ساختمان پلاسکو در دوره‌های گذشته مدیریت شهری، سه رقمی بوده که اکنون با تلاش‌ها و اقدامات انجام شده در راستای ایمن سازی ساختمانها و جلوگیری از ساخت ساختمان‌های ناایمن، این میزان ۲ رقمی شده است.

وی افزود: شورای شهر و شهرداری تهران بر کاهش ساختمان‌های پرخطر تاکید دارند و در همین مدت کوتاه نیز تعداد قابل توجهی از ساختمان‌های پرخطر کاهش یافته است.

شهردار تهران ادامه داد: در همین چند وقت گذشته میزان ساختمان‌های پرخطر حدود ۹۰ ساختمان بود که اکنون به حدود ۷۵ ساختمان است که اغلب آنها ساختمان اداری و تجاری است.

به گفته زاکانی، در مناطق ۲۲ گانه شهر تهران با محوریت شهرداران مناطق کمیته ایمنی تشکیل و قرار شده است در مورد ساختمان‌هایی که در وضعیت بحرانی تر هستند مراحل ایمن سازی انجام شود.

شهردار تهران تاکید کرد: در هر کدام از جلسات کمیته ایمنی شهرداری تهران شاهد کاهش آمار ساختمان‌های پرخطر هستیم و در این دوره مدیریت شهری تلاش داریم به لحاظ تعداد، ساختمان‌های نا ایمن پایتخت را تک رقمی کنیم.

وی یادآور شد: در همین مدت کوتاه بسیاری از ساختمان‌های تجاری، پزشکی و اداری تهران از جمله بیمارستان شریعتی، مجموعه تجاری علاالدین، ساختمان قائم و تعداد دیگری از ساختمان‌های ناایمن از فهرست پر خطرها خارج شده و تا پایان امسال نیز تعداد دیگری از این ساختمان‌ها از مجموعه ساختمان‌های ناایمن خارج خواهند شد.

به گزارش ایرنا، موضوع ایمنی ساختمان‌های پر خطر یکی از موضوعات مهم شهری است که پس از حادثه تلخ پلاسکو و همچنین سینا اطهر اهمیت افزایش ایمنی آن بیشتر احساس شد و مدیریت شهری نیز چاره‌ای جز ایمن سازی این ساختمان‌ها ندارد.