به گزارش ایرنا از سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، حسین شکیبراد مدیر فرهنگی هنری منطقه ۱۱ و رییس فرهنگسرای رازی ضمن اعلام این خبر اظهارداشت: فرهنگسرای رازی با توجه به فعالیت در حوزه نوجوانان، به عنوان یکی از مراکز اصلی ویژهبرنامه «اردوبازی» در طول سال جاری، میزبان حدود ۱۰ هزار نفر از دانشآموزان نوجوان بوده است.
وی افزود: ویژهبرنامه «اردو بازی» در قالب تورهای نیمروزه و یکروزه ویژه نوجوانان دختر و پسر با هدف آموزش و رشد علمی و مهارتی نوجوانان با ایجاد شادی و نشاط اجتماعی در فرهنگسراهای منتخب تهران در حال برگزاری است.
شکیب راد درباره برگزاری ویژهبرنامه «تئاردو» گفت: همزمان با ایام پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی و برگزاری جشنواره بینالمللی تئاتر فجر، فرهنگسرای رازی با توجه به ظرفیت اجرای محیطی، به مدت ۱۰ روز، میزبان بخش خیابانی این جشنواره است.
وی بیان کرد: در ویژهبرنامه «تئاردو» همزمان با ایام جشنواره فجر، نوجوانان شرکتکننده در ویژهبرنامه «اردوبازی» هر روز ضمن شرکت در بخشهای متنوع اردو شامل قایقسواری، بازی پینتبال، صخرهنوردی و... به تماشای یکی از نمایشهای خیابانی جشنواره بینالمللی تئاتر فجر مینشینند.
مدیر فرهنگی هنری منطقه ۱۱ شهر تهران موضوعات نمایشها را مناسب نوجوانان دانست و اضافه کرد: سعی شده است نمایشهای این بخش با محتوای مناسب نوجوانان با موضوعات آئینی، دفاع مقدس و موضوع روز غزه انتخاب و اجرا شود و نوجوانان بتوانند بر اساس سلیقه و نظر خود بر اساس فرم نظرسنجی، در انتخاب نمایش برتر از نگاه نوجوانان شرکت کنند.
شکیبراد شرکت نوجوانان در انتخاب اثر برتر را مهم دانست و گفت: نسل جدید و خصوصا متولدین دهه هشتاد، دارای نگاه خاص خود هستند و در همین راستا در این دوره از جشنواره تئاتر فجر، برای نخستین بار جایزه «نسل نو» و تندیس شهید علی لندی بر اساس انتخاب نوجوانان، به یکی از آثار برتر این جشنواره اهدا خواهد شد.
رییس فرهنگسرای رازی ضمن دعوت از نوجوانان برای حضور در این برنامه بیان کرد: مدارس علاقهمند به شرکت دانشآموزان در این برنامه میتوانند برای هماهنگی با شماره ۰۹۳۰۹۹۸۹۷۷۸ تماس بگیرند.
چهل و دومین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر از یکم تا ۱۲ بهمن به دبیری مهدی حامدسقاییان در تهران برگزار میشود.
به گزارش ایرنا، علی لندی نوجوان ایذهای ۱۸ شهریورماه ۱۴۰۰ پس از وقوع آتش سوزی کپسول گاز مایع در خانه همسایه، برای نجات ۲ زن میانسال و سالخورده به آتش زد و با فداکاری تمام برای دور کردن منشا آتش از آنها خود گرفتار آتش شد و با ۹۱ درصد سوختگی ابتدا به بیمارستان سوانح سوختگی طالقانی اهواز و پس از آن به بیمارستان سوانح سوختگی امام موسی کاظم(ع) اصفهان اعزام و بستری شد. وی دو هفته بعد به علت سوختگی درجه سوم، یکم مهرماه ۱۴۰۰ درگذشت، از وی به عنوان «نوجوان فداکار ایذهای» یادکردهاند.