به گزارش خبرنگار ایرنا وهب مختاران در نشست بررسی آخرین وضعیت مصوبات شورای مهارت اظهار کرد: ارائه آموزش به نیروهای تازه کار با هدف توسعه و شکوفایی مهارتی در استان از اهداف این اداره است.
وی اضافه کرد: بنابراین راه اندازی مراکز جوار کارگاهی با هدف گسترش آموزشهای فنیوحرفهای و تأمین نیروی کار ماهر مورد نیاز صنایع و اشتغال در محیط کسب و کار واقعی به عنوان یک اولویت پیگیری شد.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان همدان بیان کرد: کسب مهارتهای فنی وحرفهای و قرار گرفتن در محیط واقعی کار راه اصلی ورود به صحنه اشتغال و کارآفرینی است.
مختاران حمایت از کارآفرینی و تولید را حمایت از اشتغال دانست و افزود: توسعه همه جانبه کشور، ارتقاء سطح مهارت انسانی و حرکت به سمت جهش، مهارتی را می طلبد و تنها راه برون رفت از معضل بیکاری در جامعه ترویج مهارتهای فنی در بین نیروی جوان است.
وی گفت: یکی از محوری ترین رسالت ها و اولویت های سازمان آموزش فنی و حرفه ای ارائه آموزش های مهارتی در مناطق محروم است بنابراین برگزاری دوره های فنی و حرفه ای در محلات هدف در راستای تربیت نیروی کار ماهر و گسترس چتر مهارتی انجام می گیرد.
مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری همدان نیز با اشاره به تغییر رویکرد و نگاه حکمرانی در توسعه آموزش های مهارتی بیان کرد: نیازسنجی آموزشی بر اساس نیاز بازار کار و متناسب با صنایع نوظهور باشد.
محمد علی محمدی پیوند دهنده صنعت و دانشگاه را سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور دانست و اظهار کرد: دارندگان مهارت در زندگی شغلی موفق هستند.
۲۲ مرکز دولتی و ۲۱۷ مرکز آموزش خصوصی زیر نظر فنی و حرفه ای استان همدان فعالیت دارند و ۵۰۰ رشته و حرفه را آموزش می دهند.