به گزارش ایرنا، فیلم سینمایی «شور عاشقی» به تهیهکنندگی و کارگردانی داریوش یاری با حضور بازیگرانی همچون شهره موسوی، پیام احمدینیا، مهدی زمینپرداز، سیامک صفری، نادر فلاح، علی استادی، بهزاد دورانی و بهرام ابراهیمی، ساخته شده است و آخرین مراحل فنی را پشت سر میگذارد.
در خلاصه داستان این فیلم آمده است: «زنی رسانه شد تا راست و دروغ در تاریخ جابهجا نشود.»
این فیلم که محصول مشترک بنیاد شهید و امور ایثارگران و بنیاد سینمایی فارابی است در آخرین مراحل فنی قرار دارد و پوستر و لوگوی آن را محمد روحالامین طراحی کرده است، در چهل و دومین دوره جشنواره فیلم فجر به نمایش درمی آید.
عوامل این فیلم سینمایی عبارتند از نویسنده، تهیهکننده و کارگردان: داریوش یاری، مدیر پروژه: مسعود زمانی، مدیر فیلمبرداری: فریدون شیردل، تدوین: امیر ادیبپرور، آهنگساز: مسعود سخاوتدوست، صدابردار: فرخ فدایی، طراح صحنه: پیام حسین سوری، طراح لباس: نیاز حمیدی، طراح گریم: شهرام خلج، صداگذار: محمود موسوینژاد، جلوههای بصری رایانهای: روزبه شمشیری، منشی صحنه: سیده معصومه موسوی، عکاس: علی عارفنسب، جانشین تهیهکننده: سعید حران اف، مدیر تدارکات: بهمن صدیق، دستیارکارگردان و برنامهریزی: مهدی توکلی. بازیگران: شهره موسوی، پیام احمدینیا، مهدی زمینپرداز، سیامک صفری، نادر فلاح، علی استادی، بهزاد دورانی، بهرام ابراهیمی، بابک والی، رضا خدادابیگی، میترا خواجهییان، روحالله مهرابی، هادی آقاحسینی، مرتضی آقاحسینی، مرجان شکوفکی، پانته آ کیقبادی، مریم آهنگر.
پایان فیلمبرداری فیلم کوتاه «هوای ابری»
فیلمبرداری فیلم کوتاه «هوای ابری» به کارگردانی علی رامندی و تهیهکنندگی حامد طاهری به پایان رسید.
در این فیلم کوتاه اجتماعی که فیلمبرداری آن در تهران انجام شده، محمد صابری و دانیال شاه طاهری ایفای نقش کردهاند و باربد بهروزی نوین، امیررضا رامندی، کسری طهماسبی، بنیامین نوری، کیان حموله، آرتین کاویانی، محمدکسری دارابی، ماهان زمانی، امیرعلی راد و حسین مصطفوی دیگر بازیگران «هوای ابری» هستند.
در خلاصه داستان این فیلم کوتاه آمده است: «برای رسیدن به رویاهات اول باید به ترسی که تو وجودته غلبه کنی.»
عوامل فیلم کوتاه «هوای اَبری» عبارتند از تهیه کننده: حامدطاهری، نویسنده و کارگردان: علی رامندی: مدیر برنامه ریزی و دستیار اول کارگردان: محسن دیگاری، مجری طرح: انسیه رستمی، مدیر فیلمبرداری: شاهرخ تدین، مدیر تولید: مهین نظافتی، تدوین: امیرسالاری، مدیر صدابردار: حامدطاهری، منشی صحنه: نیلوفر غفاری، طراح صحنه و لباس: محمد انصاری، طراح گریم: امیر حسینزاده، دستیار صدا: هادی قربانی، دستیار دوم کارگردان: امین رایان، مدیر تدارکات: سعید پهلوان، مدیر روابط عمومی: فاطیما موسوی.
پیام مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی به هفتمین المپیاد فیلمسازی نوجوانان
مجید زینالعابدین مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی در پیامی به المپیاد فیلمسازی نوجوانان ایران، نوجوانان امروز را افرادی آرمانگرا و رویاپرور دانست که با تکیه بر هوشمندی و خوشفکری خود بهواسطه سینما میتوانند ایده و تصاویر مطبوعتری از نگاه خود و جهان پیرامونشان را بازگو کنند.
در متن این پیام آمده است:
«سینما، گذشته از وجوه فرهنگی هنری خود، در بسیاری از جوامع که ایران نیز از آن مستثنی نیست، صورت تربیتی و انسانساز دارد. هنری که بهواسطه تنیدگی با سایر هنرها از تاثیرگذاری بسیاری برخوردار است و با توسل بر قصهپردازی و تصویرسازی میتواند نمایانگر حقیقت و هویت یک فرد، یک جامعه، یک نسل یا حتی تاریخ یک کشور باشد. تربیت و آموزش نوجوانان علاقهمند و دغدغهمند این سرزمین کهن برای قرار گرفتن در مسیر فیلمسازی آنچنان مهم مینمایاند که برآن شدیم تا به هفتمین دوره المپیاد فیلمسازی نوجوانان ایران جامهای مستقل از جشنواره بینالمللی فیلمهای کودکان و نوجوانان بپوشانیم.
از آنجا که نوجوانان آرمانگرا و رویاپرور هستند، با تکیه بر هوشمندی و خوشفکری خود بهواسطه سینما میتوانند ایده و تصاویر مطبوعتری از نگاه خود و جهان پیرامونشان را بازگو کنند. بنابراین، المپیاد فیلمسازی نوجوانان ایران، علاوهبر شناخت هویت، فراگیری هنر و تعالی فرهنگ، بستر و فرصت مناسبی در زمینه حرکت نوجوانان به سمت قلههای پیشرفت، آگاهیبخشی و افتخارآفرینی تعریف میشود.
این رویداد فرهنگی-تربیتی با شاخص قراردادن چهار محور «محرومیتزدایی فرهنگی»، «شناسایی و توانمندسازی نوجوانان مستعد»، «تربیت نسل فیلمساز آگاه» و «تربیت نسل فیلمساز پیشرو» پا در مسیر هفت سالگی نهاده است تا با اتکا بر هوش و شور و شعور نوجوانان آیندهساز این کهن مرز و بوم، رهِ مقصدِ بلندِ رسیدن گیرد.
روشن است که آورده گروهبندی نوجوانان و به دنبال آن داد و ستد فکری و تلاقی آرای ایشان در بستری چون المپیاد فیلمسازی، تمرین کار گروهی، آموزش شنیدن نظرات مختلف، تبادل آرا و در نتیجه تصمیمگیری برای رقمزدن بهترین اتفاق را به ارمغان خواهد داشت.
به هر روی المپیاد فیلمسازی نوجوانان ایران با همه سعی و تلاشی که در شش دوره گذشته بر آن گذاشته شد، امروز نیازمند حضور و حمایت سایر نهادها از جمله آموزش و پرورش، کانون پرورش فکری نوجوانان و نگاه مسئولانهتر اهالی سینماست تا خود و نوجوانانش به نتیجه بهتر و فروغ بیشتری دست پیدا کنند.»
راهیابی فیلمنامه «یکشنبه» به بخش نهایی فستیوال «۱۳ ترسناک»
فیلمنامه کوتاه داستانی «یکشنبه» به نویسندگی ایمان داوری که پیش از این نیز در فستیوالهای تخصصی فیلمنامهنوبسی جهان حضور داشته، به بخش نهایی جشنواره «۱۳ ترس» راه یافت.
این جشنواره که هشتمین دوره خود را پشت سر میگذارد و شامل بخشهای مختلف سینمایی و همچنین بخش ویژه فیلمنامهنویسی است، نگاهی تخصصی به جریان سینمای وحشت دارد و این دوره نیز برندگان خود را از میان فیلمنامهنویسان کشورهای مختلف دنیا انتخاب کرده و تا چهاردهم می اسامی آثار را از طریق سایت خود اعلام میکند.