به گزارش خبرنگار پارلمانی ایرنا، در جلسه علنی نوبت عصر روز یکشنبه (اول بهمن ماه ۱۴۰۲) ادامه بررسی گزارش کمیسیون تلفیق درباره بخش درآمدی لایحه بودجه ۱۴۰۳ در دستور کار قرار گرفت و بند(پ) تبصره (۴) لایحه به تصویب نمایندگان رسید.
طبق بند (پ)، به وزارت نفت (شرکت ملی نفت ایران) اجازه داده میشود به منظور تأمین فرآوردههای نفتی مورد نیاز کشور، ضمن بکارگیری راهکارهای بهینهسازی مصرف و کاهش نیاز به واردات فرآوردههای نفتی، مطابق آیین نامه اجرائی این بند به شرح زیر اقدام کند:
ردیف(۱): معاوضه یا تهاتر فراوردههای نفتی وارداتی با فرآوردههای نفتی صادراتی تا سقف ۸۰۰ هزار میلیارد (۸۰۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال.
ردیف(۲): خرید و فروش، معاوضه و یا تهاتر فرآوردههای نفتی دریافتی از واحدهای تولید داخلی فرآوردههای نفتی با خوراک تحویلی به آنها تا سقف ۶۰۰ هزار میلیارد (۶۰۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال
در بند(پ) مالک شریعتی نیاسر نماینده مردم تهران در مجلس پیشنهاد حذف بند را مطرح کرد و مدعی بود که باید در این حوزه صرفه جویی انجام شود.
در ادامه محسن دهنوی نماینده مردم تهران در مجلس در مخالفت با حذف این بند گفت: بحران تامین بنزین و گازوئیل در کشور وجود دارد و چارهای جز واردات بنزین و گازوئیل نداریم. از طرفی اگر این کار انجام نشود از ابتدای سال آینده بنزین نخواهیم داشت.
وی افزود: اینکه از دولت بخواهیم صرفه جویی کند، امکان پذیر نیست و برای این موضوع باید تهاتر انجام شود.