سعید کریمی روز دوشنبه در گفتوگو با ایرنا افزود: در این جشنواره که به صورت نمایشگاهی برگزار میشود، حدود ۸۰ نفر از هنرمندان شاخص فارس در ۱۰ رشته تجسمی شرکت کردهاند که آثار منتخب آنها در معرض دید عموم قرار می گیرد.
وی توضیح داد: امسال بخش استانی شانزدهمین جشنواره تجسمی با عنوان "تجسم هنر" برگزار میشود و فارس نیز به عنوان یکی از استانهای سرآمد در هنر بویژه هنرهای تجسمی، با بهرهمندی از اساتید تراز اول، برگزار کننده این جشنواره است.
دبیر شانزدهمین جشنواره هنرهای تجسمیفجر در استان فارس ادامه داد: بخش تجسم هنر جشنواره هنرهای تجسمی فجر رقابتی نیست و تنها در قالب نمایش آثار برنامهریزی شده است.
کریمی با بیان اینکه جشنواره تجسم هنر فارس عصر دهم بهمن ماه در مرکز اسناد و کتابخانه ملی منطقه جنوب کشور افتتاح میشود، عنوان کرد: نگارخانه "تار وپود" میزبان بخش نگارگری و خوشنویسی است، بخش عکس در نگارخانه مجازی و دیگر بخشها نیز سالنهای مختلف این مرکز برگزار میشود.
وی گفت: آثار هنرمندان فارس در رشتههای طراحی و نقاشی، طراحی گرافیک، تصویرسازی، عکاسی، خوشنویسی، نگارگری، کارتون و کاریکاتور، مجسمه سازی، سرامیک و آبگینه و رسانههای هنری جدید به نمایش گذاشته میشود.
آشتی مردم با هنرهای تجسمی
کریمی اظهار کرد: هدف از برگزاری جشنواره تجسم غدیر معرفی هنرمندان شاخص فارس در رشتهها هنرهای تجسمی است و آشنایی مردم با هنرمندان شهر و استان و ایجاد انگیزه برای تقویت هنرهای تجسمی است.
دبیر شانزدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر در استان فارس اعلام کرد: در قالب این جشنواره تجسمی برنامه نمایشگاه گردانی در برخی اماکن تاریخی، فرهنگی وهنری شیراز و برخی دیگر از شهرستانهای استان نیز در نظر گرفته شده که هدف از آن آشتی مردم با هنرهای تجسمی از این قِبل است.وی اضافه کرد: ممکن است افرادی با دیدن آثار تجسمی، استعدادی را در خود کشف و سپس شکوفا کنند، بنابراین با نمایشگاهگردانی هنرهای تجسمی هدف معرفی و ترغیب و تشویق افراد به شکوفایی استعدادهای هنری نیز محقق میشود تا در آینده هنرمندان بیشتری را عرصه هنرهای تجسمی فارس داشته باشیم.
سعید کریمی، دبیر شانزدهمین جشنواره تجسمی فجر استان فارس همچنین طراح پوستر بخش تجسم هنر جشنواره تجسمی فجر نیز هست؛ این پوستر بر پایه نشان طوبای زرین جشنواره هنرهای تجسمی فجر شکل گرفته است.