به گزارش خبرنگار ایرنا، رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در این آیین طی سخنانی با بیان اینکه انقلاب اسلامی جرقهای از انقلاب بزرگ عاشورا است اظهار داشت: شیعه همیشه به فکر این بوده که چگونه یاد امام حسین(ع) و قیام بزرگ آن را زنده نگه دارد.
آیتالله سید هاشم حسینی بوشهری همچنین یادآور شد: در شرایط سخت و دشوار دورههای مختلف تاریخی ، شیعه یک لحظه از یاد امام حسین (ع) غافل نمانده است.
امام جمعه قم با بیان این مطلب که برپایی حسینیه به نام حضرت زینب(س)، یک پیام دارد خاطرنشان کرد: حضرت زینب کبری(س) پیامرسان واقعه عاشوراست و اگر آن حضرت نبود کربلا در کربلا باقی میماند.
حسینی بوشهری در بخشی سخنان مقام شامخ بانو مجتهده امین را مورد اشاره قرار داد و گفت: این بانوی بزرگ شاگرد تربیت شده مکتب حضرت فاطمه زهرا(س) و حضرت زینب(س) است.
سیده نصرت امین از مفسران مشهور قرآن کریم است که با تایید علما و مراجع تقلید وقت به دریافت درجه اجتهاد و روایت نائل شد.
او به بانو امین شهرت دارد و غالبا آثار خویش را با نام بانوی ایرانی یا بانوی اصفهانی منتشر میکرد.
سرانجام در سال ۱۳۶۲ هجری شمسی در اصفهان دارفانی را وداع گفت، و در تخت فولاد این شهر به خاک سپرده شد.
رئیس جامعه مدرسین با قدردانی از هیات امنای جامعه الزهرا، شورای سیاستگذاری و مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران و همه خیران بیان داشت: دفتر رهبر معظم انقلاب با یک عنایت ویژهای به اجرای این پروژه پاسخ مثبت دادند، اما ما تقاضا داریم از مساعدهای بعدی نیز دریغ نورزند و خیران هم تا پای کار بایستند.
وی با ذکر این نکته که جامعهالزهرا باید به یک مرکز مهم و تاثیرگذار برای تعظیم شعائر اسلامی و فعالیتهای علمی و پژوهشی تبدیل شود اظهار کرد: حسینیههای بسیاری ساخته شده و باز هم ساخته خواهد شد، چون نام امام حسین(ع) باید بماند چرا که خدا خواسته است.
معاون اداری مالی جامعهالزهرا نیز در حاشیه این آیین با بیان اینکه مساحت این طرح ۲ هزار و ۸۶۰ مترمربع است که متشکل از سه طبقه و ۲ بالکن میباشد افرود: طبقه همکف این طرح شامل حسینیه حضرت زینب(س) و طبقه اول نیز سال اجتماعات و آمفی تئاتر بانو مجتهده امین اصفهانی است.
حسین حدادی فام کل احداثی که در این طرح انجام میگیرد را ۹ هزار و ۳۰۰ مترمربع ذکر کرد.
معاون جامعهالزهرا بیان کرد: طبق برآورده انجام شده، مراحل احداث سازه طرح مذکور به مدت یک سال به اتمام میرسد، و با تامین هزینههای مورد نیاز نیز ظرف ۲ سال به بهرهبرداری خواهد رسید.