کرمانشاه - ایرنا - معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزارت کشور با اعلام اینکه عرصه‌های مختلف استان کرمانشاه حرکت خود را آغاز کرده و قطار اقتصادی استان در مسیری مناسب و روی ریل خود قرار گرفته است، گفت که نتایج خوب این برنامه‌ریزی را سال آینده خواهیم دید.

به گزارش ایرنا، محسن کوشش‌تبار روز دوشنبه در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید و کارگروه توسعه صادرات استان کرمانشاه با حضور استاندار و مدیران دستگاه های اجرایی در استانداری، با تاکید بر اینکه برای دستیابی به یک توسعه همه جانبه مدیران استانی باید روحیه مطالبه‌گری داشته باشند، افزود: در نظام جمهوری اسلامی ایران که یک نظام مردم سالاری دینی در آن حاکم است مطالبه گری جزو ارزش های هر فرد و مدیر به شمار می رود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزارت کشور با بیان اینکه در خلال ارایه مطالب و گزارش های مدیران لفظ محروم برای استان کرمانشاه ارایه شد که لفظی شیرینی برای این استان نیست، گفت: نباید به استان کرمانشاه گفت استان محروم، زیرا گزارش های ارایه شده به هیچ عنوان بوی محرومیت ندارد.

کوشش‌تبار ادامه داد: گزارش های ارایه شده در حوزه علم و فناوری و وجود ۹۲ شرکت دانش بنیان و تولید بیش از ۲۰ محصول دانش بنیان در این استان به هیچ عنوان نشان دهنده محرومیت این استان نیست.

مدیران در توسعه استان ایفای نقش کنند

وی با بیان اینکه ما به یک تحول در حوزه مدیریتی در استان کرمانشاه نیاز داشتیم که خوشبختانه این اتفاق از یکسال گذشته در استان افتاده است افزود: مدیران دستگاه های اجرایی قبل از آنکه به محرومیت فکر کنند باید به ایفای نقش خود در توسعه استان تمرکز نمایند که در این حرکت در کجا قرار داشته و برای اینکه چرخ دنده های این حرکت بهتر گردانده شود باید چه همت عالی بکار ببندند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزارت کشور یادآور شد: باید دید در کنار امر مطالبه گری که باید داشته باشید چقدر از ظرفیت های استان استفاده کرده اید، استان کرمانشاه استانی محروم نیست ولی باید مطالبه گر باشد و از ظرفیت های بالقوه خود به درستی استفاده کند.

وی با اشاره به دستیابی استان به هدف گذاری ۱۰ درصدی در رشد حوزه صادرات گفت: هرچند تحقق این امر در این استان مطلوب است ولی ظرفیت بسیار بیشتری از این در استان وجود دارد که باید با تجهیز پایانه ها و زیر ساخت های آن و برنامه ریزی برای تدوین برخی استانداردها و نصب آزمایشگاه ها بالفعل شود.

یکی از سیاست دولت سیزدهم ارتقای معیشت جوامع محلی است

کوشش‌تبار ادامه داد: در کنار فعال سازی مجدد بازارچه های مرزی راکد برای برخورداری مرزنشینان از مزایای آن در راستای سیاست دولت سیزدهم برای ارتقای معیشت جوامع محلی، در زمینه جذب سرمایه گذاری نیز به ویژه سرمایه گذاران ایرانی خارج از کشور باید برنامه ریزی کرد.

وی با تاکید بر ایجاد یک نظام انگیزشی برای جذب سرمایه گذاری در استان یادآور شد: سیاست کلان کشور ایجاد اعتماد برای سرمایه گذاری است که رونق اقتصادی و اشتغالزایی را در پی دارد از اینرو اصول جذب سرمایه گذاری و شناساندن استان باید مورد توجه ویژه ای قرار گیرد.

اطلس سرمایه‌گذاری استان تدوین شود

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزارت کشور با بیان اهمیت تدوین اطلس سرمایه گذاری در کنار توجه به زنجیرهای ارزش برای استان افزود: باید از فضای موجود در استان بخوبی استفاده کرد و با تشکیل شورای گفت و گو زمینه لازم برای ایجاد ارتباط با تجار و سرمایه گذاران را فراهم ساخت.

وی برندسازی برای برخی محصولات استان را مورد تاکید قرار داد و یادآور شد: یکی از برندهای مهم استان در بخش کشاورزی نخود و در حوزه گردشگری اماکن تاریخی و فرهنگی است که که با کامل ساختن زنجیره های ارزش برای آنها زمینه رونق آنها را می توان بوجود آورد.

معارفه معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمانشاه

در ادامه این مراسم حکم معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه توسط معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزارت کشور به وحید محمدی اعطا شد، وی به مدت یکسال و نیم سرپرست این معاونت را برعهده داشت.

به گزارش ایرنا، معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزارت کشور صبح روز گذشته به منظور بررسی مسایل و مشکلات مرزهای پرویزخان و خسروی و همچنین واحدهای تولیدی و صنعتی استان کرمانشاه در یک سفر ۲ روزه وارد این استان شده است.