به گزارش ایرنا از روابط عمومی شرکت شهرکهای صنعتی استان اردبیل، هاشم علایی روز دوشنبه اظهار داشت: امسال اعضای کلینیک کسب و کار استان از ۴۱ واحد تولیدی مستقر در شهرکهای صنعتی اردبیل و مشگینشهر بازدید میدانی کردند و هزینههای عارضهیابی این کلینیک توسط شرکت شهرکهای صنعتی استان پرداخت شد.
وی هدف از ایجاد کلینیکهای کسب و کار را استفاده از ظرفیت مشاوران برای عارضهیابی و رفع مشکلات واحدهای تولیدی دانست و افزود: این مشاوران در قالب بازدید از واحدهای تولیدی تلاش میکنند ضمن احصای مشکلات، راهکارهای مناسبی برای رفع آن ارائه کنند.
علایی ادامه داد: استفاده از مشاوران توانمند و کاربلد زمینه عارضهیابی هرچه بهتر مشکلات واحدهای تولیدی را فراهم میکند.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان اردبیل تصریح کرد: بر اساس ارزیابیها و بررسیهای میدانی کلینیک کسب و کار از شهرکهای صنعتی استان علل ۸۰ درصد از راکد ماندن واحدهای تولیدی مربوط به کمبود نقدینگی و نیاز به تسهیلات بانکی و مابقی مربوط به موضوعاتی از قبیل فرسودگی خطوط تولید، مواد اولیه، عدم امکان رقابت در بازار و یا مشکلات حقوقی آنها بوده است.
وی گفت: هزینه کردن برای مشاوره به منزله یک سرمایهگذاری سودآور است و آموزش و مشاوره راه روشنی پیش روی بنگاههای اقتصادی قرار داده و آنها را به شرکتهایی توسعهیافته و دانشبنیان تبدیل میکند.
استان اردبیل دارای ۲۰ شهرک و نواحی صنعتی است.