کرمانشاه - ایرنا - معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزیر کشور گفت: استان کرمانشاه با ظرفیت‌هایی که دارد می‌تواند در حوزه گردشگری سلامت هم در داخل کشور و نیز برای ۷۵۰ میلیون نفر از جمعیت کشورهای همسایه ما شناخته شود.

به گزارش خبرنگار ایرنا، محسن کوشش‌تبار روز دوشنبه در بازدید از بیمارستان خصوصی حکیم کرمانشاه بیان کرد: فرهنگ کشورهای همسایه به ما نزدیک است و آنها می توانند در کرمانشاه احساس راحتی و امنیت داشته باشند.

وی افزود: خدمات پزشکی، یکی از زنجیره های ارزش راهبردی کرمانشاه است که باید صادر شود و در این زمینه باید برای بازاریابی کشورهای همسایه به خصوص بخش کُردنشین عراق با جدیت ورود کرد و پیگیری های مجدانه داشت.

کوشش‌تبار ورود گردشگر سلامت را باعث تقویت سایر بخش های گردشگری دانست و گفت: وقتی گردشگران حوزه سلامت در اینجا اقامت داشته باشند سایر بخش های گردشگری نیز تقویت خواهد شد و درآمد سرانه استان بالا خواهد رفت.

وی در پایان بیمارستان خصوصی حکیم را نمونه موفق اعتماد متقابل بخش خصوصی و متخصصان به حوزه مدیریت استان دانست و گفت: این بیمارستان در حقیقت می تواند برای کرمانشاه برندسازی کند.

می‌خواهیم جزو ۱۰ بیمارستان برتر کشور باشیم

در این جلسه دکتر محمدرضا هدایتی مدیرعامل بیمارستان خصوصی حکیم کرمانشاه نیز گفت: عملیات ساخت این بیمارستان از سال ۱۳۹۵ با سرمایه گذاری ۴۰۰ میلیارد تومان آغاز شد و در سال ۱۴۰۰ ساخت آن به اتمام رسید اما عملا افتتاحیه رسمی آن در سال ۱۴۰۱ با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به عنوان نماینده دولت اتفاق افتاد.

وی افزود: در ساخت این بیمارستان تمام استانداردهای ایمنی به خصوص از نظر زلزله رعایت شده است.

هدایتی در ادامه ترویج باروری را یکی از رسالت های این بیمارستان برشمرد و گفت: داشتن اتاق های LDR به ما این امکان را داده است که کل پروسه زایمان در یک اتاق انجام شود.

وی اشتغالزایی مستقیم بیمارستان را ۳۹۹ نفر اعلام کرد و افزود: هزار نفر نیز اشتغالزایی غیرمستقیم داشته ایم.

مدیرعامل بیمارستان حکیم در ادامه از انجام ۲۲ هزار عمل جراحی موفق طی یک سال و نیم گذشته به عنوان کارنامه موفق بیمارستان نام برد و اضافه کرد: طی این مدت ۷۰ هزار خدمات سرپایی نیز ارائه داده ایم.

هدایتی تصریح کرد: سعی کرده ایم ارائه خدمات با کیفیت اولویت اول ما باشد به گونه ای که حتی غذای بیمارستان را از هتل پارسیان کرمانشاه تامین می کنیم.

به گفته وی هم اکنون ۱۰۰ درصد تخت های بیمارستان اشغال است، هدایتی تاکید کرد: برنامه داریم جزو ۱۰ بیمارستان برتر کشور باشیم.

دهه فجر بخش های آی.وی. اف (IVF) و دندانپرشکی تحت بیهوشی افتتاح می‌شود

دکتر سید مالک مصباحی معاون درمان بیمارستان حکیم نیز در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: در این بیمارستان جراحی های مغز و اعصاب، ارولوژی ، گوش و حلق و بینی، جراحی پلاستیک و نیز جراحی زنان انجام می شود.

وی افزود: در دهه فجر امسال نیز بخش های آی.وی. اف (IVF) و دندانپرشکی تحت بیهوشی افتتاح می شود.

مصباحی ظرفیت پذیرش تخت های بیمارستان را ۶۴ تخت اعلام کرد و گفت: ما برای ۹۶ تخت مجوز داریم که در فازهای توسعه بیمارستان قابل افزایش است.

وی در خصوص قرارداد با بیمه های درمانی نیز بیان کرد: از همان افتتاح بیمارستان با تمام بیمه های پایه قرارداد بستیم و با بسیاری از بیمه های تکمیلی نیز قرارداد داریم.

مصباحی در خصوص آمادگی بیمارستان در پذیرش بیماران خارجی نیز گفت: تمام زیرساخت های ما برای پذیرش بیماران خارجی فراهم است و مجوز این کار را نیز داریم منتهی این کار زنجیره هایی خارج از بیمارستان نیز دارد که نیازمند همکاری دانشگاه علوم پزشکی و میراث فرهنگی و گردشگری است.

معاون درمان بیمارستان حکیم مجهز بودن این مرکز به اتاق عمل های هوشمند را ویژگی برجسته آن دانست و گفت: برای این کار از تکنولوژی روز استفاده کردیم و ریسک عفونت در اتاق عمل را به شدت کاهش داده ایم.

مصباحی در خصوص بخش آی.وی.اف بیمارستان نیز گفت: با استفاده از این تکنولوژی این بخش بررسی های ژنتیکی قبل از بارداری انجام می شود و می توانیم به بارداری ایمن و تولد نوزاد سالم کمک کنیم.

به گزارش ایرنا، معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزارت کشور صبح روز گذشته به منظور بررسی مسایل و مشکلات مرزهای پرویزخان و خسروی و همچنین واحدهای تولیدی و صنعتی استان کرمانشاه در یک سفر ۲ روزه وارد این استان شده است.

در استان کرمانشاه با بیش از ۲ میلیون نفر جمعیت حدود ۲۷ بیمارستان دولتی و خصوصی با حدود پنج هزار تخت فعال است.