به گزارش خبرنگار قضایی ایرنا، حجت الاسلام والمسلمین دهقانی روز سهشنبه در آغاز هفتمین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات سرکردگان و اعضای سازمان مجاهدین خلق موسوم به منافقین اظهار داشت: انتخاب وکیل تسخیری برای متهمان از سوی دادگاه مغایر حق انتخاب وکیل برای آنها نیست همچنین حسب کیفرخواست صادره اتهام متهمان با یکدیگر در یک درجه نیست.
رئیس دادگاه رسمی بودن هفتمین جلسه دادگاه رسیدگی به پرونده منافقین را با توجه به حضور شکات، وکلای متهمان و هیات رئیسه دادگاه اعلام کرد و از نماینده دادستان خواست با حضور در جایگاه، ادامه کیفرخواست را قرائت کند.
متهم ردیف ۷۱؛ فرمانده شاخه اصفهان منافقین
نماینده دادستان در جایگاه قرار گرفت و با توجه به اینکه تا پیش از این و طی جلسات قبلی دادگاه اتهامات ۷۰ متهم این پرونده از کیفرخواست در دادگاه قرائت شده بود، درباره اتهامات «حسین دادخواه» متهم ردیف ۷۱ در دادگاه رسیدگی به جرایم اعضای اصلی و سرکردگان گروهک تروریستی منافقین گفت: متهم حسین دادخواه قبل از انقلاب، جذب گروهک منافقین شد و پس از پیروزی انقلاب اسلامی، به عنوان مسئول شاخه اصفهان، اقدام به فعالیت میکرد.
وی افزود: در ادامه و در مقطع فاز نظامی تشکیلات، نامبرده به شاهرود متواری و مسئولیت اجرایی پایگاه منافقین را در آنجا برعهده میگیرد. متهم حسین دادخواه که در ۲۹ آذر ۱۳۶۱ در یک قرار تشکیلاتی در شاهرود، با نام مستعار رضا حدادی، با کلت، نارنجک و قرص سیانور، دستگیر و به تهران اعزام شده بود، در ۱۴ بهمن ۱۳۶۱، در مسیر انتقال مجدد به شاهرود، در راه آهن تهران از دست ماموران فرار کرد و به خارج از کشور متواری شد.
نماینده دادستان اضافه کرد: نامبرده سپس به عراق رفت و در شاخه نظامی منافقین، با سمت معاونِ مسئولِ تیمِ تروریستی، سازماندهی شد. وی در اکثر تحرکات منافقین در غرب کشور، شرکت فعال داشت و مدتی نیز به عنوان عضو شورای تروریستی موسوم به ملی مقاومت فعالیت کرد.
وی خاطرنشان کرد: در قتل عمد (شهادت) سید محمدحسن بهشتینژاد، متهمان حسین دادخواه و مرتضی فخار، مسئولیت شناسایی هدف ترور (شهید بهشتینژاد)، آدرس و ساعات تردد نامبرده همچنین اعلام این اطلاعات به عوامل ترور، را برعهده داشتهاند؛ بدین نحو که در این اقدام تروریستی، اعضای یک تیم پنج نفره در سال ۱۳۶۰، به درب منزل نامبرده مراجعه و به بهانه دادن نامه، به سمت او شلیک کردند که منجر به قتل (شهادت) وی و کودک خردسال همراهش شد و اعضای تیم ترور نیز، پس از آن موفق به فرار میشود.
نماینده دادستان افزود: اکنون حسین دادخواه متهم ردیف هفتاد و یکم پرونده گروهک تروریستی منافقین تحت تعقیب پلیس اینترپل و دارای اعلان قرمز است.
متهم ردیف ۷۲؛ منبع مالی منافقین در هلند
نماینده دادستان در ادامه به قرائت اتهامات «فاطمه داوران» متهم ردیف ۷۲ در پرونده اعضای گروهک تروریستی منافقین پرداخت و گفت: نامبرده در سال ۱۳۶۳، هوادار گروهک شده و در سال ۱۳۶۴ به همراه همسرش که یکی از اعضای منافقین و فعال در بخش سیمای نفاق بود به آلمان رفت و در تشیکلات، به فعالیت خود ادامه داد.
وی ادامه داد: متهم فاطمه داوران در حال حاضر، به عنوان رکن اصلیِ تامینِ مالیِ تروریسم در شاخه هلند گروهک، شناخته میشود.
نماینده دادستان درباره دیگر فعالیتها و مسئولیتهای متهم ردیف هفتاد و دوم افزود: عضویت در شورای رهبری گروهک، یکی از مسئولان جذب نیرو، ریاست بخش پذیرش گروهک در سال ۱۳۷۶، مسئولیت بخش کانادا و انگلستان منافقین، عضویت شورای تروریستی موسوم به ملی مقاومت، یکی از مسئولان ستاد تبلیغات گروهک در سالهای ۱۳۶۹ تا ۱۳۷۰، شرکت در عملیات تروریستی نظامیِ فروغ جاویدان و عضو هیات اجرایی تشکیلات از جمله اتهامات نامبرده است که اکنون تحت تعقیب پلیس اینترپل قرار دارد و دارای اعلان قرمز است.
متهم ردیف ۷۳؛ افسر امنیتی قرارگاه تروریستی اشرف ۳
نماینده دادستان درباره «حسین ربوبی خبوشانی» متهم ردیف ۷۳ در دادگاه رسیدگی به جرایم گروهک تروریستی منافقین، اظهار داشت: این متهم قبل از انقلاب، با منافقین آشنا، جذب گروهک شد و شروع به فعالیت کرد. متعاقباً وی در سال ۱۳۶۰، از کشور متواری و به مقر اشرف در عراق ملحق شد و در آنجا فعالیت خود را در ستاد منافقین، در بخش فنی، امنیت، نظامی و جمع آوری اطلاعات ادامه داد.
وی افزود: متهم ردیف هفتاد و سوم یکی از کادرهای اصلی ستاد داخله منافقین بوده که در سازماندهی افراد نفوذی به منظور انجام عملیاتهای تروریستی در ایران، نقش فعال داشته است همچنین مسئولیت یکی از مقرهای نظامی و ارتباطات گروهک در سال ۱۳۶۴، از دیگر فعالیتها و سمتهای وی به شمار میرود.
نماینده دادستان اضافه کرد: اکنون متهم حسین ربوبی خبوشانی یکی از کادرهای مرکزی، عضو شورای تروریستی موسوم به ملی مقاومت و افسر امنیت در آلبانی است که در بخش اطلاعات و تامین مالی تریسمِ گروهک، فعالیت میکند و نامبرده با اعلان قرمز تحت تعقیب پلیس اینترپل قرار دارد.
سازماندهی عملیات ترور شهید لاجوردی توسط چه کسانی انجام شد؟
نماینده دادستان درباره «سپیده ابراهیمی» متهم ردیف ۷۴ در دادگاه رسیدگی به جرایم گروهک تروریستی منافقین، اظهار داشت: نامبرده در آمریکا جذب گروهک منافقین شده و در زمان عملیات تروریستی نظامیِ فروغ جاویدان، به عراق اعزام میشود و وی در آن عملیات، از ناحیه دست راست، مورد اصابت تیر قرار گرفت و به همین دلیل نیز انگشتانش از کار افتاد.
وی ادامه داد: متهم سپیده ابراهیمی در مشارکت با مریم حاج خانیان، مهرافروز پیکرنگار و ژیلا دیهیم، یکی دیگر از عوامل اصلی تشکیل، طراحی، سازماندهی و هدایت تیم ترورِ شهید اسداله لاجوردی و در نتیجه شهادت و به تعبیر حقوقی، قتل عمد این شهید والا مقام محسوب میشود.
نماینده دادستان یادآور شد: در آن اقدام تروریستی، اصغر رئیس اسماعیلی و زین العابدین مسعودی به شهادت یا به تعبیر حقوقی به قتل رسیده و اصغر دهقان فاضلی نیز مجروح شدند.
وی با بیان اینکه سپیده ابراهیمی متهم ردیف ۷۴ این پرونده اکنون یکی از مسئولان اصلی ستاد داخله است، درباره دیگر فعالیتها و مسئولیتهای او گفت: شرکت در عملیاتهای تروریستی نظامیِ چلچراغ و فروغ جاویدان، معاون مسئول در شاخه نظامی گروهک بین سالهای ۱۳۶۷ تا ۱۳۷۱، عضو شورای رهبری در سال ۱۳۷۲، بازجو و شکنجهگر اعضای مسئلهدار از دیدگاه گروهک و طراح اقدامات تروریستی خمپارهزنی در داخل کشور و مسئول آموزش در ستاد داخله نفاق از جمله اقدامات این متهم است که اکنون نامبرده تحت تعقیب پلیس اینترپل قرار دارد و دارای اعلان قرمز است.
مسئول آموزش نفوذیها در گروهک منافقین محاکمه شد
نماینده دادستان درباره «بیژن رحیمی» متهم ردیف ۷۵ در دادگاه رسیدگی به جرایم گروهک تروریستی منافقین، اظهار داشت: نامبرده پس از پیروزی انقلاب، در فازهای غیررسمی و رسمی نظامی منافقین در تهران، مسئولیت شورای اجتماعی و بخش نفوذیهای ستاد مرکزی را برعهده گرفت و پس از آن در سال ۱۳۶۲ از کشور خارج و ابتدا به فرانسه و سپس به عراق منتقل شد و در شاخه نظامی این گروهک تروریستی، به فعالیت خود ادامه داد.
وی افزود: نامبرده سپس به عضویت شورای تروریستی موسوم به ملی مقاومت درآمد و مدتی حفاظت فیزیکی ساختمان رجوی و مدتی به عنوان محافظ وی، فعالیت کرد و از دیگر مسئولیتهای او میتوان به فعالیت در بخش اطلاعات گروهک همچنین هدایت نفوذیهای منافقین در داخل کشور اشاره کرد.
نماینده دادستان گفت: نامبرده در چارت داخلی تشکیلات، عضو هیات اجرایی بود و اکنون هم در قسمت اطلاعات منافقین به عنوان نیروی محبوبه جمشیدی، فعال است که تحت تعقیب اینترپل بوده و دارای اعلان قرمز است.
فروش اطلاعات هستهای توسط منافقین/ تروریستها چرا جاسوس شدند؟
در ادامه دادگاه، نماینده دادستان اظهار داشت: در یک سند امنیتی که توسط آمریکاییها منتشر شده است؛ گروهک تروریستی منافقین با جمع آوری اطلاعات از داخل ایران نه تنها به دنبال آشوب سازی است بلکه به دولت آمریکا برای فشار بیشتر به تهران کمک میکند. در این سند اشاره شده است که گروهک تروریستی منافقین میتواند به عنوان عامل نفوذی و جاسوسی نقش مهمی برای واشنگتن بازی کند.
متهم ردیف ۷۶؛ مسئول شاخه نفاق در اسکاندیناوی
نماینده دادستان درباره اتهامات «آزاده رضایی» متهم ردیف ۷۶ در پرونده رسیدگی به جرایم گروهک تروریستی منافقین، گفت: نامبرده همسر محمد مهدی کتیرایی (یکی از اعضای رده بالای گروهک) و از اعضای شورای تروریستی موسوم به ملی مقاومت است.
وی درباره فعالیتها و مسئولیتهای متهم آزاده رضایی، افزود: فعالیت در قسمت روابط بینالملل گروهک، مسئولیت شاخه منافقین در آمریکا، هلند و حوزه اسکاندیناوی، مسئولیت پشتیبانی و تدارکات شاخه نظامی در عملیات تروریستی نظامی مروارید، از معاونین اجرایی مرکزیت گروهک در سال ۱۳۶۴ و فعالیت در قسمت خارجی نفاق از سال ۱۳۷۲ به بعد از جمله اتهامت نامبرده در کیفرخواست است و اکنون وی تحت تعقیب اینترپل قرار دارد و دارای اعلان قرمز است.
متهم ردیف ۷۷؛ مسئول تخلیه تلفنی منافقین
نماینده دادستان درباره اتهامات «هادی روشن روانی» متهم ردیف ۷۷ در دادگاه رسیدگی به جرائم گروهک تروریستی منافقین گفت: نامبرده در سال ۱۳۴۸ بعد از آشنایی با مجید شریف واقفی، به عضویت گروهک منافقین درآمد و در سال ۱۳۵۷ طی مأموریتی از طرف تشکیلات، برای مدتی به انگلستان رفت و همزمان با پیروزی انقلاب اسلامی، برای مدتی در ایران ماند و تشکیلات نفاق را در همدان پایهگذاری کرد.
وی ادامه داد: مسئولیت بخش اطلاعات گروهک در طول سالهای ۱۳۶۱ تا ۱۳۶۳ و همچنین در عراق، شرکت در عملیات تروریستی نظامیِ فروغ جاویدان و از جمله هادیان اقدامات تروریستی منافقین در سالهای ۱۳۶۰ و ۱۳۶۱ از جمله فعالیتها و مسئولیتهای هادی روشن روانی متهم ردیف ۷۷ است.
نماینده دادستان اضافه کرد: نامبرده اکنون از عناصر کادر تخلیه تلفنی گروهک همچنین فعال در بخش اطلاعات منافقین است که تحت تعقیب پلیس اینترپل قرار دارد و دارای اعلان قرمز است.
متهم ردیف ۷۸؛ محمد سادات دربندی
نماینده دادستان درباره اتهامات «محمد سادات دربندی» متهم ردیف ۷۸ پرونده گروهک تروریستی منافقین گفت: نامبرده در سال ۱۳۴۷ جذب منافقین شد و در سال ۱۳۴۹ از اعضای تیم عملیاتی منافقینی بود که در ربودن هواپیمای ایرانی، شرکت داشت و اکنون هم عضو کادر مرکزی گروهک نفاق بوده و در عملیاتهای تروریستی علیه کشور، نقش فعالی داشته است.
وی با بیان اینکه این متهم دارای اعلان قرمز و تحت تعقیب پلیس اینترپل است، ادامه داد: مسئول پذیرش منافقین طی سالهای ۱۳۶۳ تا ۱۳۶۴، عضو رده مرکزیت نفاق در سال ۱۳۶۴، عضویت در هیئت اجرایی گروهک، شرکت در عملیاتهای تروریستی نظامیِ منافقین با سمت مسئول تیم از جمله در عملیات فروغ جاویدان، مسئول تشیکلات نفاق در کانادا طی سالهای ۱۳۷۰ و ۱۳۷۱، معاون پرسنلی شاخه نظامی منافقین در سال ۱۳۷۲ و مسئول قسمت خروجی گروهک در سال ۱۳۷۳ (مربوط به افرادی که خواهان خروج از تشکیلات هستند.) از جمله فعالیتها و مسئولیتهای محمد سادات دربندی است که در کیفرخواست به آن اشاره شده است.
متهم ردیف ۷۹؛ کسی که اعضای جدا شده از قرارگاه تروریستی اشرف۳ را غسل میدهد
نماینده دادستان درباره «فریدون سلیمی» متهم ردیف ۷۹ در دادگاه رسیدگی به جرایم گروهک تروریستی منافقین گفت: نامبرده در سال ۱۳۵۷ به عضویت منافقین درآمد و مقطعی نیز در آلمان، مامور به فعالیتهای تشکیلاتی بود و مسئول اجرایی منافقین در سال ۱۳۵۸، مسئول بخش حفاظت گروهک در سال ۱۳۶۰، شرکت در سلسله عملیاتهای مرزی در کردستان عراق در سال ۱۳۶۰، شرکت در عملیاتهای تروریستی - نظامیِ آفتاب، چلچراغ و فروغ جاویدان، مسئول تیم تروریستی در شاخه نظامی گروهک در سالهای ۱۳۶۸ و ۱۳۶۹، مسئول آموزش شاخه نظامی منافقین در سال ۱۳۷۴ و مسئول آموزش تیمهای عملیاتی و تروریستی ستاد داخله طی سالهای ۱۳۷۶ تا ۱۳۸۰ از دیگر فعالیتها و مسئولیتهای وی بوده است.
وی خاطر نشان کرد: اکنون فریدون سلیمی متهم ردیف ۷۹ پرونده اعضای اصلی و سرکردگان گروهک تروریستی منافقین مسئول توجیه اعضای جداشده در آلبانی است و نامبرده تابعیت آمریکا را دارد همچنین وی تحت تعقیب پلیس اینترپل و دارای اعلان قرمز است.
متهم ردیف ۸۰؛ مسئولیت لجستیک قرارگاه تروریستها در آلبانی
نماینده دادستان اظهار داشت: «عباس شاکری» متهم ردیف ۸۰ در دادگاه رسیدگی به جرایم گروهک تروریستی منافقین است که نامبرده پس از پیروزی انقلاب، جذب گروهک تروریستی منافقین شد و ضمن حضور در شهر تهران، به مداوای عناصر عملیاتی تروریستیِ نفاق پرداخت و سپس در سال ۱۳۶۰ به منطقه کردستانِ عراق متواری شد و پس از تشکیل یگان رزم، در این بخش سازماندهی شد.
وی افزود: نامبرده در سال ۱۳۶۷، در عملیات تروریستی نظامیِ چلچراغ (در منطقه عمومی مهران)، شرکت کرد و سپس به فرانسه اعزام و در مقر مرکزی گروهک، ارسال اقلام مورد نیاز به کشور آلبانی را پیگیری کرد و اکنون متهم عباس شاکری در پاریس مستقر است و به آلبانی نیز تردد دارد.
آموزش اطلاعاتی منافقین در استخبارات عراق!
نماینده دادستان درباره «سهیلا شعبانی» متهم ردیف ۸۱ در دادگاه رسیدگی به جرایم گروهک تروریستی منافقین گفت: نامبرده در سال ۱۳۶۳ به صورت غیرقانونی از ایران به عراق متواری و در قسمت اطلاعات منافقین مشغول به کار شد و وی دورههای بازجویی و ضد اطلاعات را در استخبارات عراق گذراند و آموزشهای نظامی مختلفی مانند رانندگی تانک را فرا گرفت و به همین علت نیز در شاخه نظامی منافقین به عنوان یکی از مسئولان دسته، بکارگیری شد.
وی ادامه داد: عضویت در شاخه نظامی گروهک در مقر بدیعزادگان، شرکت در عملیاتهای تروریستی نظامیِ مروارید، فروغ جاویدان و چلچراغ، از مسئولین بازجویی و شکنجه افراد مسئلهدار از دیدگاه گروهک، عضو تشکیلات نفاق در آلمان بین سالهای ۱۳۷۲ تا ۱۳۷۶، مسئول اطلاعات و امنیت نفاق و مسئول روابط تشکیلات در سال ۱۳۹۲ از دیگر فعالیتها و مسئولیتهای متهم «سهیلا شعبانی» محسوب میشود.
نماینده دادستان با بیان اینکه متهم سهیلا شعبانی اکنون نیروی بخش اصلی ستاد در آلبانی است، گفت که نامبرده تحت تعقیب پلیس اینترپل قرار دارد و دارای اعلان قرمز است.
عملیات تروریستی مروارید توسط چه کسانی سازماندهی شده است؟
نماینده دادستان درباره اتهامات «احمد شکرائی» متهم ردیف ۸۲ در پرونده اعضای اصلی و سرکردگان گروهک تروریستی منافقین، گفت: نامبرده در سال ۱۳۵۳ جذب گروهک تروریستی منافقین شد و سپس در قسمتهای اجرایی، حفاظت و نظامی تشکیلات فعالیت کرد و در برههای نیز سازماندهی تظاهرات و تجمعات غیرقانونی را بر عهده داشت. وی همچنین ضمن هدایت برخی عملیاتهای تروریستی گروهک در تهران طی سالهای ۱۳۶۰ و ۱۳۶۱، در اواسط سال ۶۱ از کشور متواری و پس از سازماندهی در یگان رزم، به عنوان محافظ مسعود و مریم رجوی، در گروهک به فعالیت میپردازد.
وی افزود: در ادامه متهم احمد شکرائی به عنوان مسئول تیم در اکثر عملیاتهای تروریستی نظامی حضور داشت و در سال ۱۳۶۹، در قامت مسئول، در عملیات تروریستی نظامیِ مروارید (نسل کشی اکراد عراق)، شرکت کرد.
نماینده دادستان اضافه کرد: مسئول تیم تروریستی در شاخه نظامی منافقین، از اعضای ابتدایی مرکزیت تشکیلات، هادی بسیاری از اقدامات تروریستیِ گروهک منافقین در داخل کشور و مسئول تأمین امکانات تشیکلات نفاق در پاریس به طور کلی فعالیتها و مسئولیتهای احمد شکرائی متهم ردیف ۸۲ این پرونده است.
نماینده دادستان اظهار داشت: اکنون احمد شکرائی متهم ردیف هشتاد و دوم تحت تعقیب پلیس اینترپل قرار دارد و دارای اعلان قرمز است.
متهم ردیف ۸۳؛ گوینده رادیو نفاق
نماینده دادستان درباره «سهیلا صادق» متهم ردیف ۸۳ در دادگاه رسیدگی به جرایم گروهک تروریستی منافقین، گفت: نامبرده قبل از انقلاب، از طریق برادر بزرگتر خود (به نام ناصر) با گروهک آشنا و پس از پیروزی انقلاب اسلامی به فعالیت خود ادامه داد و در فاز نظامی به خارج از کشور متواری و به مقر منافقین ملحق شد.
وی ادامه داد: متهم سهیلا صادق مدتی گوینده رادیو نفاق بود و مقطعی نیز بهعنوان یکی از اعضای دفتر رجوی، در پاریس مشغول به فعالیت شد.
نماینده دادستان در ادامه به دیگر اقدامات و مسئولیتهای متهم ردیف ۸۳ اشاره کرد و افزود: مسئول کمیسیون در شورای تروریستی موسوم به ملی مقاومت، مسئول تیم تروریستی در شاخه نظامی گروهک، عضویت در هیئت اجرایی تشکیلات در سال ۱۳۶۴، معاون پرسنلی شاخه نظامی نفاق در سال ۱۳۷۰ و عضو شورای تروریستی موسوم به ملی مقاومت از جمله اتهامات درج شده برای این متهم در کیفرخواست است و او که اکنون از نفرات مهم ستاد داخله نفاق در آلبانی است، تحت تعقیب پلیس اینترپل قرار دارد و دارای اعلان قرمز است.
متهم ردیف ۸۴؛ گردانندگان سایتها و کانالهای ارتباطی گروهک
نماینده دادستان درباره متهم «مهران صادق» متهم ردیف ۸۴ در پرونده جنایات اعضای گروهک تروریستی منافقین اظهار داشت: نامبرده پس از پیروزی انقلاب اسلامی، به گروهک منافقین پیوست و اکنون از اعضای کمیسیون تبلیغات نفاق در آلبانی و از گردانندگان سایتها و کانالهای ارتباطی گروهک است.
وی ادامه داد: دخترعموی وی (بهنام سهیلا صادق)، از عناصر کادر شورای رهبری منافقین بود که نامبرده در سال ۱۳۶۹ زیر نظر وی، فعالیت میکرد.
ناینده دادستان اضافه کرد: مسئول واحد صدا و تصویر بخش تبلیغات در دوره ورود غیررسمی گروهک به فاز نظامی، مسئول آموزش مقر اشرف در سال ۱۳۷۹، عضویت در شاخه نظامی منافقین در سال ۱۳۸۱ و عضویت در شورای رهبری نفاق از دیگر فعالیتها و مسئولیتهای متهم ردیف ۸۴ است و نامبرده تحت تعقیب پلیس اینترپل قرار دارد و دارای اعلان قرمز است.
متهم ردیف ۸۵؛ تروریستی که به آمریکا پناهنده شد
نماینده دادستان درباره «طاهره ضیایی» متهم ردیف ۸۵ در پرونده گروهک تروریستی منافقین گفت: نامبرده در اوایل پیروزی انقلاب اسلامی، جذب گروهک منافقین شد و اقدام به فعالیت در راستای اهداف نفاق کرد و پس از اعلام فاز مسلحانه، از کشور متواری و در عراق، به شاخه نظامی منافقین ملحق شد و در عملیاتهای مختلف نظامی تروریستیِ گروهک علیه شهروندان ایران، شرکت داشت و اکنون نیز عضو شورای رهبری منافقین است.
وی ادامه داد: متهم طاهره ضیایی پیش از این، پناهندگی کشور آمریکا را دریافت کرد و اکنون نیز تحت تعقیب پلیس اینترپل قرار دارد و دارای اعلان قرمز است.
متهم ردیف ۸۶؛ مهره مورد اعتماد مسعود رجوی
نماینده دادستان درباره «کبری طهماسبی» متهم ردیف ۸۶ پرونده اعضای اصلی و سرکردگان گروهک تروریستی منافقین که سرویس اجتماعی رادیو نفاق را هدایت میکرد، گفت: نامبرده در سال ۱۳۵۵ به منافقین پیوست و پس از پیروزی انقلاب اسلامی، فعالیت خود را در راستای اهداف تشکیلات ادامه داد و وی که فعالِ در امور اداری، پرسنلی و پشتیبانی این گروهک تروریستی بود، مورد اعتماد شخص مسعود رجوی و تشکیلات منافقین بود.
وی در ادامه به اهم جمله فعالیتها و مسئولیتهای متهم کبری طهماسبی اشاره کرد و افزود: مسئول سرویس بهاصطلاح اجتماعی رادیو نفاق، مسئول شاخه نظامی منافقین در سال ۱۳۶۹،شرکت در همه عملیاتهای تروریستی- نظامیِ گروهک با سمت مسئول از جمله عملیات مروارید، عضویت در شورای رهبری منافقین، معاون اول ستاد داخله ،مشارکت در اعزام تیمهای تروریستی نفاق به داخل کشور از جمله اتهامهای نامبرده در کیفرخواست پرونده است.
نماینده دادستان اضفه کرد: اکنون کبری طهماسبی متهم ردیف هشتاد و ششم از عناصر کادر مرکزی منافقین و تحت تعقیب پلیس اینترپل قرار دارد و دارای اعلان قرمز است.
متهم ردیف ۸۷؛ محافظ مریم و مسعود رجوی در پادگان تروریستی اشرف
نماینده دادستان درباره «رقیه عباسی» متهم ردیف ۸۷ در پرونده گروهک تروریستی منافقین اظهار داشت: نامبرده در سال ۱۳۵۸ جذب منافقین شد و در راستای اهداف گروهک، به فعالیت پرداخت و پس از ورود تشکیلات به فاز نظامی و اوج گرفتن اقدامات تروریستی در سال ۱۳۶۰، وی از کشور متواری و به مقر نفاق در عراق ملحق شد و نامبرده مدتی مسئولیت حفاظت از مریم و مسعود رجوی را برعهده داشت و اکنون نیز عضو کادر رهبری، شورای تروریستی موسوم به ملی مقاومت و مسئول پشتیبانی گروهک در آلبانی (زیر مجموعه زهره اخیانی) است.
وی ادامه داد: مسئول شاخه نظامی نفاق در مقر کوت در سالهای ۱۳۷۷ و ۱۳۷۸، مسئول مقرِ هادیِ تیمهایِ اعزامی برای خمپارهزنی در داخل کشور و بازجو - شکنجهگر تشکیلات تروریستی دیگر فعالیتها و مسئولیتهای متهم ردیف هشتاد و هفتم این پرونده است و اکنون نامبرده با اعلان قرمز تحت تعقیب پلیس اینترپل قرار دارد.
متهم ردیف ۸۸؛ زهره عطریانفر
نماینده دادستان درباره اتهامات «زهره عطریانفر» متهم ردیف ۸۸ گفت: نامبرده در سال ۱۳۵۸، پس از ازدواج با محمدجواد قدیری، جذب منافقین شد و به فعالیت در راستای اهداف گروهک پرداخت و پس از انفجار دفتر حزب جمهوری اسلامی، از کشور متواری و از طریق مرز کردستان، به مقر نفاق در عراق ملحق شد.
وی ادامه داد: متهم عطریانفر در سال ۱۳۸۱، همراه مریم رجوی به اروپا رفت و ضمن حضور مستمر در دفتر و تیم وی، در حال حاضر نیز از اعضای کادر مرکزی منافقین است.
نماینده دادستان اضافه کرد: عضویت در شورای مرکزی گروهک، حضور فعال در برنامههای نشست خاص کادر مرکزی، عضویت در شورای تروریستی موسوم به ملی مقاومت از دیگر فعالیتها و مسئولیتهای متهم ردیف ۸۸ است که اکنون با اعلان قرمز تحت تعقیب پلیس اینترپل قرار دارد.
مسئول ستاد داخله منافقین در آلبانی چه کسی است؟
نماینده دادستان درباره اتهامات «مهری علیقلی» متهم ردیف ۸۹ در دادگاه رسیدگی به جرایم گروهک تروریستی منافقین، افزود: از جمله فعالیتها و مسئولیتهای او مسئولیت در آموزش شاخه نظامی نفاق، معاون تیم نظامی تروریستی در سال ۱۳۷۳ و عضویت در شورای رهبری گروهک در سال ۱۳۷۴ است و نامبرده در حال حاضر از مسئولان ستاد داخله گروهک در آلبانی است که تحت تعقیب پلیس اینترپل قرار دارد و دارای اعلان قرمز است.
در این لحظه قاضی دادگاه ختم هفتمین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات سرکردگان و اعضای گروهک تروریستی را اعلام کرد.
به گزارش ایرنا، کیفرخواست پرونده جنایات و اقدامات سرکردگان و اعضای گروهک تروریستی منافقین در بیش از ۷۰۰ صفحه تنظیم شده است و در این دادگاه که با حضور اصحاب رسانه و خبرنگاران برگزار میشود، علاوه بر جمعی از خانوادههای قربانیان ترور، شاهدان عینی جنایات هولناک تروریستهای دهه ۶۰ در دادگاه حاضر هستند همچنین پنج وکیل تسخیری متهمان این پرونده نیز در دادگاه حضور دارند.
طبق اعلام دادگاه کیفری یک استان تهران، در دادگاه رسیدگی به جنایات منافقین ۱۰۴ عضو این گروهک و یک شخصیت حقوقی (سازمان مجاهدین خلق ایران) محاکمه میشوند.
تاکنون مجموعه اقدامات و اتهامات مسعود رجوی، مریم قجر عضدانلو (معروف به مریم رجوی)، مهدی ابریشمچی، زهره اخیانی، فهیمه اروانی، مهدی براعی، مژگان پارسیایی، زهرا مریخی آهنگر کلایی، محمد علی توحیدی خانیکی، علی خدایی صفت، مهدی خدایی صفت، عباسعلی داوری فیضی پور آذر، سید مجید سید المحدثین، صدیقه حسینی، محمد طریقت منفرد، مهوش سپهری، قدسی خرازیان، مهناز سلیمانیان، محسن سیاه کلاه، مریم فضل مشهدی، بهشته شادرو، ژیلا دیهیم، ابوالقاسم رضایی، حمیرا حجتی امامی، محمود عطایی کاریزی، گلنار جواهری ساعتچی، مهریان حاجی نژاد، مرتضی اسماعیلیان مارنانی، دولت نوروزی منجیلی، زهرا بخشایی، محمد حیاتی، نیکو خائفی اشکذری، عذرا علوی طالقانی، جمیله ابریشم چی، محمود قجر عضدانلو، بدری پورطباخ و محمد جواد قدیری مدرسی، فرهاد الفت، رویا احمدی موسوی، بهزاد نظیری به عنوان چهل و یک متهم این پرونده در دادگاه قرائت شده است.
همچنین مجموعه اتهامات فرشته یگانه، معصومه بلورچی، یاسر جهان نژادی، فائزه خیاط حصاری محمدی، صالح رجوی، محمد سادات خوانساری، پرنیان سرآمد، حکیمه سعادت نژاد، حمیده شاهرخی امیری، ثریا شهری، پروین صفایی، محمود فخارزاده، عشرت محبت کار، علیرضا معدنچی، عباس میناجی مقدم، حمیدرضا اسحاقی، علیرضا امام جمعه، اسدالله اوسطی، فاطمه آدرسی، مصطفی آسیفی، زهره بنی جمالی، محمود بنی هاشمی، اسدالله بهرامی، علیرضا بهرامی، عزیز اله پاک نژاد، مهرافروز پیکر نگار، مریم حاج خانیان، احمد حنیف نژاد و پرویز خزائی یعنی ۷۰ متهم این پرونده قرائت شده است.
حسین دادخواه، فاطمه داوران، حسین ربوبی خبوشانی، سپیده ابراهیمی، بیژن رحیمی، آزاده رضایی، هادی روشن روانی، محمد سادات دربندی، فریدون سلیمی، عباس شاکری، سهیلا شعبانی، احمد شکرائی، سهیلا صادق، مهران صادق، طاهره ضیائی، کبری طهماسبی، رقیه عباسی، زهره عطریانفر، مهری علیقلی، مرتضی فخار، سید اسدالله فقیه دزفولی، ایرج فیض بوسجینی، پرویز کریمیان سیچانی، احمد گلپایگانی، فرید ماهوتچی حسینی، مهدی مددی الموسوی، سید محمود احمدی علون آبادی، سید جواد احمدی علون آبادی، اسماعیل مرتضایی، محمود معیری، رقیه ملک محمدی، حسن نظام الملکی، نسرین نظری علی آبادی، علی هادی زاده و الله کرم هوشنگی متهمان حاضر در این پرونده هستند.
در نخستین جلسه دادگاه که ۲۱ آذر برگزار شد، نماینده دادستان بخشی از کیفرخواست این پرونده را در دادگاه قرائت کرد. ۲۸ آذر در دومین جلسه دادگاه نیز ادامه کیفرخواست این پرونده تا اتهامات مربوط به ۲۳ نفر از متهمان در دادگاه خوانده شد همچنین پنجم دی، نماینده دادستان در سومین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات اعضای گروهک تروریستی منافقین به پشت پرده ستاد داخله منافقین و مزدوری برای صدام اشاره کرد و از اسناد اطلاعاتی رونمایی شد که نشان میداد منافقین به ازای ترور مردم کشورمان از صدام نفت دریافت میکردند.
در جلسه چهارم دادگاه که با حضور کاظم غریبآبادی دبیرستاد حقوق بشر برگزار شد، نماینده دادستان به اسنادی اشاره کرد که به ارتباط مسعود رجوی با فرانسه و نقش سرویس اطلاعات آن کشور در انفجار دفتر حزب جمهوری اسلامی ایران در سال ۶۰ مربوط بود و در جلسه پنجم دادگاه نیز شباهتهای گروهک تروریستی منافقین با داعشیها اشاره شد که هر دوی این گروهکهای تروریستی با انجام ترورهای کور در پی گرفتن تلفات بیشتر هستند همچنین در جلسه ششم دادگاه قاتل آیت الله قدوسی و عامل برنامهریزی برای ترور شهید لاجوردی محاکمه شد.