تهران - ایرنا - رهبر جریان حکمت ملی عراق خواستار پایان ماموریت نیروهای نظامی ائتلاف خارجی در این کشور شد.

به گزارش امروز (سه شنبه) ایرنا به نقل از دفتر اطلاع رسانی جریان حکمت ملی عراق، «سید عمار حکیم» در دیدار «الینا رومانوسکی» سفیر آمریکا در بغداد با وی، پایان ماموریت ائتلاف خارجی به سرکردگی آمریگا و رفتن به سمت روابط دوجانبه را با اهمیت دانست و گفت: داعش پس از آنکه خاستگاه اجتماعی خود را (در عراق) از دست داد، دیگر تهدید نظامی برای عراق نیست، بلکه فقط تهدیدی امنیتی به شمار می‌رود.

در این دیدار که در دفتر جریان حکمت ملی عراق برگزار شد، دو طرف تحولات سیاسی و روابط دوجانبه بغداد - واشنگتن را بررسی کردند.

حکیم در این دیدار از دولت عراق در گسترش امنیت و عمل به مسئولیت خود و تامین خدمات و تکمیل پروژه های زیرساختی در این کشور تقدیر کرد.

وی همچنین بر اهمیت پایان دادن به جنگ رژیم صهیونیستی در غزه تاکید کرد و افزود که توقف جنگ، منطقه را از درگیری‌ها و برخوردهای بیشتر در امان نگه می دارد.

رهبر جریان حکمت ملی عراق از جامعه جهانی خواست که مسئولیت‌های خود را در قبال فجایع روزانه که توسط رژیم صهیونیستی در سرزمین‌های اشغالی فلسطین انجام می شود، برعهده گیرد.

پیشتر نیز در رابطه با حضور نظامیان آمریکایی در عراق «محمد شیاع السودانی» نخست وزیر عراق در گفت وگو با روزنامه «نشنال» تاکید کرده بود که گروه تروریستی داعش امروز دیگر تهدیدی برای این کشور نیست و به ائتلاف بین المللی به سرکردگی آمریکا که برای مقابله با آن تشکیل شده است، نیازی وجود ندارد.

نیروهای اشغالگر آمریکایی همراه با سایر نظامیان خارجی در قالب به اصطلاح ائتلاف بین المللی از سال ۲۰۰۳ میلادی در عراق حضور دارند که بزرگترین پایگاه آنها «عین الاسد» در استان «الانبار» در غرب این کشور است.

آمریکایی‌ها همچنین شماری از نیروهای نظامی و سامانه‌های پدافندی خود را در سفارتشان در منطقه سبز بغداد تحت تدابیر شدید امنیتی مستقر کرده‌اند.

پارلمان عراق ۱۵ دی سال ۱۳۹۸، یعنی دو روز پس از اقدام تروریستی دولت "دونالد ترامپ" رئیس جمهور پیشین آمریکا در به شهادت رساندن سردار سپهبد قاسم سلیمانی فرمانده پیشین نیروی قدس سپاه و ابومهدی المهندس جانشین فرماندهی الحشد الشعبی در مسیر فرودگاه بغداد، با برگزاری جلسه‌ای به خروج همه نیروهای نظامی خارجی رای داد.

به دنبال جنایت‌های نیروهای آمریکایی در حمله به پایگاه‌های الحشد الشعبی و شهادت سرداران سلیمانی و المهندس، اخراج نظامیان آمریکایی و نیروهای خارجی به مطالبه اصلی مردم، مقاومت، جریان‌های سیاسی و دینی عراق تبدیل شده است.