به گزارش ایرنا از پایگاه خبری پلیس گیلان، سردار عزیزالله ملکی روز سه شنبه اظهار کرد: در راستای اجرای طرح سراسری مبارزه با قاچاق کالا و ارز و در پی رصد محمولههای ورودی به استان گیلان و کنترل انبارها و مراکز عمده تخلیه و نگهداری کالا، ماموران پلیس امنیت اقتصادی استان با کنترل نامحسوس یک دستگاه خودرو شوتی مزدا در محور مواصلاتی شمال به جنوب موفق به کشف انبار بزرگ قاچاق کالا در یکی از شهرکهای صنعتی شهرستان رشت شدند.
فرمانده انتظامی گیلان با بیان اینکه تیمهای عملیاتی پلیس بلافاصله پس از شناسایی محل اصلی دپو کالا با هماهنگی قضائی به آدرس این مکان اعزام شدند، افزود: در بازرسی از این انبار حدود ۸۰ هزار عدد انواع کالای قاچاق اعم از مقادیر زیادی نوشیدنی انرژیزا، لباس، مواد خوراکی، لوازم آرایشی و بهداشتی قاچاق کشف شد.
این مقام ارشد انتظامی با اشاره به اینکه کارشناسان ارزش تقریبی این کشفیات را ۱۰۰ میلیارد ریال برآورد کردند، بیان کرد: در این راستا سه متهم با تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی در اختیار مرجع قضائی قرار گرفتند.
سردار ملکی در پایان مشارکت و همکاری مردم را گامی استوار برای مقابله با پدیده قاچاق در جامعه اعلام کرد و از آنها خواست به منظور مقابله و برخورد با قاچاق کالا و دیگر جرایم اقتصادی اخبار و اطلاعات خود در این خصوص را از طریق شماره تلفن ۰۹۶۳۰۰ به ستاد خبری پلیس امنیت اقتصادی اطلاع دهند.
توقیف بیش از ۳۷ هزار وسایل نقلیه پلاک مخدوش و فاقد پلاک در گیلان
بنا به گزارش دیگری از این پایگاه خبری، رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی گیلان از برخورد با ۳۷ هزار و ۲۳۱ دستگاه وسیله نقلیه پلاک مخدوش، ناخوانا، فاقد پلاک و اعزام ۷۰۰ نفر از متخلفان به مرجع قضائی در ۱۰ ماهه گذشته خبر داد.
سرهنگ امیر طالبی در ادامه از برخورد با ۳۷ هزار و ۲۳۱ دستگاه وسیله نقلیه پلاک مخدوش، ناخوانا، فاقد پلاک و اعزام ۷۰۰ نفر از متخلفان به مرجع قضائی در ۱۰ ماهه گذشته در گیلان خبر داد و گفت: بر اساس قانون مجازات اسلامی، تردد خودروها با پلاک مخدوش یا فاقد پلاک و یا مالکانی که به عمد پلاک خودرو یا موتور خود را مخدوش میکنند، دارای مجازات حبس ۶ ماه تا یک سال خواهند بود.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان گیلان با بیان اینکه هر اقدامی که منجر به ناخوانا شدن پلاک موتور و خودرو شود، شامل جریمه پلاک مخدوش میشود، بیان کرد: مواردی چون پوشاندن پلاک خودرو یا موتور با دستمال، مخدوش کردن پلاک با ابزارهای مختلف، استفاده از نور برای ناخوانا کردن پلاک، تغییر حروف و اعداد یا ناخوانا کردن آنها، جا به جا کردن پلاک و قرار دادن آن در محل دیگر برای مثال پشت شیشه شامل جریمه پلاک مخدوش خواهد بود.
این مقام انتظامی در پایان با بیان اینکه بر اساس قانون میان جریمه مخدوش کردن پلاک خودرو با جریمه مخدوش کردن پلاک موتور تفاوتی وجود ندارد، افزود: مبلغ جریمه نقدی برای مخدوش کردن پلاک موتور با خودرو یکسان بوده و صاحبان خودروهای دارای پلاک مخدوش باید منتظر ارجاع به مرجع قضایی باشند.
ارائه بیش از ۲۲ هزار مورد خدمات مشاورهای در دوایر اجتماعی کلانتریهای گیلان
همچنین بنا به گزارش دیگری از پایگاه خبری پلیس گیلان، جانشین فرمانده انتظامی استان از ۲۲ هزار و ۴۰۳ مورد خدمات مشاورهای در دوایر اجتماعی کلانتریها به مردم خبر داد و گفت: ۷۰ درصد از پروندههای ارجاعی به مرکز مشاوره و مددکاری منجر به مصالحه شده است.
سردار حسین حسنپور با بیان اینکه افراد زیادی برای برطرف کردن مشکلات مختلف زندگی خود مانند مشکلات خانوادگی، تربیتی و ناتوانی در تصمیم گیری درست به مشاوران مراجعه میکنند، اظهار کرد: بخش وسیعی از علل وقوع جرم و بزهکاری در قلمرویی قرار میگیرد که مستقیم و غیرمستقیم از طریق ارائه خدمات راهنمایی، مشاوره مددکاری اجتماعی و روان درمانی قابل پیشگیری است که از همین رو مرکز مشاوره آرامش و دوایر مشاوره کلانتریها برابر تدابیر سلسله مراتب فرماندهی انتظامی کل کشور در تمامی استانها فعال شدند.
وی تنوع بیشترین مراجعهکنندگان به مرکز مشاوره را به ترتیب مشکلات خانوادگی با ۴۱ درصد، مشکلات فردی با ۶ درصد و مشکلات روانی با هفت درصد و بقیه مشکلات ازدواج، تحصیلی، تربیتی، شغلی، حقوقی و اعتیاد اعلام و بیان کرد: تنوع بیشترین مراجعهکنندگان به دوایر مشاوره کلانتریها به ترتیب مشکلات خانوادگی با ۳۳ درصد، نزاع و درگیری با ۲۸ درصد، مشکلات حقوقی با ۲۲ درصد و بقیه مشکلات ازدواج، تحصیلی، روانی، شغلی و حقوقی است.
این مقام انتظامی در پایان از شهروندان خواست جهت دریافت نوبت و ارائه مشاوره با شماره تماس ۰۹۶۵۸۰ و یا ۲۱۸۲۴۱۰۰ مرکز مشاوره آرامش معاونت اجتماعی پلیس گیلان تماس بگیرند.