به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی لرستان، عطا حسنپور اظهار کرد: این جشنواره با هدف توسعه و ترویج گردشگری رویداد محور، زنده نگه داشتن آداب و رسوم محلی و توانمندسازی جوامع محلی برگزار شد.
وی افزود: مهارت پخت غذاهای بومی و سنتی، عرضه محصولات صنایعدستی و آداب و رسوم محلی از محورهای جشنواره ملی «خوراک و فرهنگ اقوام ایرانزمین» است.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی لرستان با اشاره به اینکه این جشنواره در مجموعه تاریخی و فرهنگی قلعه فلکالافلاک خرمآباد و با همکاری بنیاد تعاون بسیج سپاه استان برپا شده است، تاکید کرد: این جشنواره با محوریت "جگروز" یک غذای محلی و سنتی لرستان و با حضور استانهای مختلف کشور در حال برگزاری است.
حسنپور ادامه داد: جشنواره ملی خوراک و فرهنگ اقوام ایرانزمین از امروز تا ۱۳ بهمن دایر است و علاقمندان می توانند بازدید کنند.