به گزارش ایرنا، عاطفه مدبرنژاد عصر چهارشنبه در جلسه شورای معاونان اداره کل آموزش و پرورش استان قزوین در سالن جلسات شهید قدرت الله چگینی اداره کل آموزش و پرورش قزوین افزود: خانواده محور تربیت است و ما به عنوان مدرسه در کنار خانواده هستیم.
سرپرست اداره کل انجمن اولیا و مربیان وزارت آموزش و پرورش ضمن اشاره به سند تحول بنیادین آموزش و پرورش شرح داد: آنطور که در این سند آمده باید همسویی و همافزایی بین مدرسه و خانه اتفاق بیفتد، در این همسویی و هم افزایی بانوان بسیار کمک کننده هستند و نباید نادیده گرفته شوند.
مدبر نژاد با اشاره به طرح زندگی اسلامی ایرانی افزود: یکی از طرحهایی که در امور بانوان وزارت آموزش و پرورش دنبال میشود، سبک زندگی اسلامی ایرانی است که درباره این طرح در قزوین کار ویژهای انجام و متناسب با استان بومیسازی شده است که امیدواریم با الگوگیری از قزوین در سایر استانها هم این اتفاق بیفتد.
وی تاکید کرد:در حوزه بانوان در وزارت آموزش و پرورش تمام اسناد بالادستی مثل نگاه امامین انقلاب، سند تحول دولت مردمی، سند تحول بنیادین آموزش و پروش و سند انتظار رییس جمهور از آموزش و پرورش بررسی شد و ما به هفت محور اساسی رسیدیم که حوزه بانوان باید در آن نقش آفرینی کند.
گفتمان سازی الگوی سوم زن مسلمان، تحکیم بنیان خانواده، زیست عفیفانه، حمایت از خانواده و جوانی جمعیت از جمله مسایلی هستند که به گفته وی زنان باید در آن ایفای نقش داشته باشند.
مدبرنژاد درباره نحوه ایفای نقش امور بانوان وزارت آموزش و پرورش نیز اظهار کرد: امور بانوان وظیفه تسهیلگری و تنظیمگری را بر عهده دارد.
وی ضمن بیان اینکه قشر عظیمی از معلمان و دانشآموزان را زنان و دختران تشکیل میدهند تاکید کرد: حوزه بانوان یک حوزه فرابخشی است و باید متناسب با وظایف خود تنظیمگری و تسهیلگری کند.
مدبرنژاد خاطرنشان کرد: مسلما هدف همه ما در آموزش و پرورش یکی است و آن تعالی همه جانبه و تحقق مراتب حیات طیبه است و امیدواریم که همه بتوانیم در راستای پیشبرد این هدف گام برداریم.