به گزارش ایرنا، حجت الاسلام سعید جزائی عصر چهارشنبه در نشست شورای سیاستگذاری حل اختلاف استان مرکزی افزود: اجرای ۹۶ درصدی ابلاغ الکترونیک، برگزاری تعداد ۱۹۸ دادرسی الکترونیک در مجتمعهای حل اختلاف و حصول سازش و اخذ رضایت در پنج پرونده قصاص نفس با تلاش اعضا و کارکنان شعب حل اختلاف از دیگر اقدامات دستگاه عدلیه استان در سال جاری است.
وی ادامه داد: با به کارگیری همه ظرفیتها و تواناییهای پرسنل موجود در حل اختلاف میتوان کمبود نیرو در قسمت های ستادی را جبران کرد تا در آینده نزدیک با برگزاری آزمون استخدامی شورای حل اختلاف در کشور مطابق قانون جدید شورای حل اختلاف، با افزایش اختصاص نیرو به شورا، مشکل کمبود کارکنان به طور کامل برطرف شود.
رئیس کل دادگستری استان مرکزی تصریح کرد: افزایش میزان مصالحه در رسیدگی به پروندهها در شعب حل اختلاف بسیار مهم و با برکت است که با برنامه ریزی مدیران و اختصاص منابع مالی مناسب با هدف ارتقای انگیزه کارکنان و تلاش اعضا و کارکنان، باید به صورت مستمر ادامه پیدا کند.
به گفته وی اکثر حوزه های قضایی در بحث مصالحه و سازش میان طرفین دعوی عملکرد بسیار خوبی داشتند ولی برخی از حوزهها در این حوزه عملکرد مطلوبی نداشتند که باید با تلاش بیشتر تقویت شوند.
حجت الاسلام جزائی تأکید کرد: با همت و تشریک مساعی درون مجموعه ای، نسبت به برطرف کردن کمبودها در زمینه فراهم کردن تجهیزات حفاظت فیزیکی مجتمع های حل اختلاف در کل استان اقدام مقتضی صورت گیرد تا خللی در امر حفاظت و حراست از ساختمان ها و اماکن مورد نظر وارد نشود.
۲۱۲ شعبه دادسرا، دادگاه و دادگاه عمومی، ۱۳۷ شعبه حل اختلاف و ۱۷۰ موسسه داوری به جمعیت یک میلیون ۴۱۴ هزار نفری استان مرکزی خدمات قضایی ارایه میکنند.