به گزارش ایرنا به نقل از دفتر سازمان جهانی بهداشت در تهران، جعفر میعادفر در مراسم تحویل این آمبولانسها از سازمان جهانی بهداشت به دلیل تلاشهای مستمر در ارتقای خدمات اورژانس پیشبیمارستانی در استانهای محروم کشور قدردانی کرد.
وی با تاکید بر تبعات منفی افزایش قابل توجه تصادفات جادهای در پی ترددهای نامعمول و حمل و نقل غیرقانونی پناهندگان افغان در کشور بر نیاز مبرم، خواستار افزایش این نوع پشتیبانی ها از سازمان اورژانس کشور شد.
میعادفر خاطر نشان کرد: سازمان جهانی بهداشت در رفع این چالشها و بهبود خدمات اورژانس در کشور نقش مهمی ایفا میکند.
رئیس سازمان اورژانس کشور به پیامدهای تحریمها علیه جمهوری اسلامی ایران به عنوان یکی موانع پیش روی این سازمان اشاره کرد و گفت: خرید منابع پزشکی ضروری از جمله آمبولانس و تجهیزات پزشکی به چالشی اساسی برای این سازمان تبدیل شده است اما با وجود این موانع، امیدواریم با همکاری سازمان جهانی بهداشت بر این مشکلات غلبه کنیم و مراقبتهای اورژانسی را در کشور بهبود بخشیم.
ارائه خدمات این سه آمبولانس به بیش از پنج هزار مصدوم
نماینده سازمان جهانی بهداشت در جمهوری اسلامی ایران در این مراسم ضمن تاکید بر تعهد این سازمان نسبت به حمایت از تقویت ظرفیت پاسخ فوریتهای پیش بیمارستانی در ایران گفت: انتظار میرود این آمبولانسها سالانه به حدود ۵۵۰۰ مصدوم حوادث ترافیکی و دیگر بیماران نیازمند خدمات اورژانس پیشبیمارستانی ارائه کنند. اهدای این آمبولانسها گامی در جهت ارتقای سلامت جمعیت پناهنده و جوامع میزبان آنها است.
سید جعفر حسین افزود: در راستای حمایتهای مداوم سازمان جهانی بهداشت از سازمان اورژانس کشور، آمبولانسهای اهدایی یاد شده به استانهای سیستان و بلوچستان و کهگیلویه و بویراحمد که دارای نرخ بالای تصادفات جادهای هستند و از منابع محدودی برخوردارند اعزام خواهند شد. با این اقدام زمینه ارتقای ظرفیت پاسخ فوریتهای پیش بیمارستانی به شکل قابلتوجهی فراهم میشود و انتظار میرود با اضافه شدن این آمبولانسها به ناوگان اورژانس زمان پاسخ به بیماران در مناطق کوهستانی و ناهموار هدف به طور چشمگیری کوتاه شود و در نتیجه میزان مرگ ومیر در این استانها کاهش یابد.