کرمانشاه - ایرنا- استاندار کرمانشاه گفت: قبل از پیروزی انقلاب اسلامی پزشکان همین کرمانشاه مانند دیگر شهرهای کشور از دیگر کشورها تامین می‌شد اما امروز بیش از ۹۲ شرکت دانش بنیان در استان داریم که در زمینه تولید علم و دانش فعالیت می‌کند.

به گزارش روز دوشنبه ایرنا؛ محمدطیب صحرایی در جلسه جهاد تبیین که با حضور نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه برگزار شد، با تاکید بر توجه ویژه به موضوع "جهاد تبیین" برای پرداختن به اقدامات و افتخارات انقلاب اسلامی در تاریخ ۴۴ ساله خود در راستای پیشرفت و بالندگی کشور بدون اتکاء به قدرت های جهانی اظهار کرد: قرارگاهی عمل کردن در بخش فرهنگ و جهاد تبیین در استان ضروری است و برای انجام این کار نیاز به انسجام و هم افزایی داریم.

وی با بیان اینکه دشمن علیه انقلاب اسلامی جبهه تشکیل داده و ما هم نیاز به اقدامات جبهه ای داریم، بیان کرد: در یک کار جبهه ای، هدف، مشخص و معلوم و وظایف نیز روشن است و یک زنجیره از اقدامات در کنار هم یک عملیات را به پیروزی می رساند.

صحرایی ادامه داد: در استان برای کار در یک جبهه بزرگتر نیاز به یک قرارگاه فرهنگی داریم و این قرارگاه باید بر اهداف و اقدامات راهبردی تمرکز داشته باشد.

وی چندین موضوع در راستای پرداختن به جهاد تبیین را مهم و اساسی برشمرد و با اشاره به ضرورت دعوت از سخنرانان توانمند و متخصص برای جهاد تبیین عنوان کرد: جهاد در برابر دشمن در عرصه تبیین برای ما مهم است و اگر دشمن به عنوان مثال به یک ارزش مردم حمله می کند ما هم باید برنامه لازم برای تقویت همان ارزش را داشته باشیم.

استاندار کرمانشاه یکی از موارد مهم در جهاد تبیین را بیان واقعیات و ظلم های رژیم ستم شاهی عنوان کرد و بیان داشت: باید به دانش آموزان و دانشجویان در خصوص واقعیات رژِم طاغوت گفته شود و تصویر خیالی که شبکه های معاند از دوران پهلوی ها ترسیم می کنند باید با تبیین ظلم و ستم و همچنین وابستگی آن رژیم به قدرت های جهانی شفاف کنیم.

استاندار کرمانشاه در ادامه سخنان خود با اشاره به مسائل مختلفی فرهنگی استان و نیز ضرورت جهاد تببین گفت: راهکار کلیدی این موضوع تشکیل یک قرارگاه فرهنگی در استان است. اولین گام برای قرارگاه هم، تعیین «نقشه راه» بر اساس اولویت هاست؛ بنابراین ضروری است در وهله اول اولویت های فرهنگی استان به درستی شناسایی شوند.

وی گفت: دستگاه‌های اجرایی استان باید پنج اولویت فرهنگی خود را با برگزاری جلسات تخصصی و کارشناسی چند لایه مشخص اعلام کنند. این اولویت‌ها هم در نهایت با برگزاری جلسات عمیق کارشناسی و تخصصی جمع بندی شده و پنج اولویت اصلی فرهنگی استان احصا تا در نقشه و سند مهندسی فرهنگی کشور بکارگیری شود.

تاکید نماینده ولی فقیه در استان بر رویکرد قرارگاهی در فرهنگ

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه هم با تاکید و بر امیدآفرینی و ضرورت قرارگاهی عمل‌کردن در بخش فرهنگ گفت: لازم است این قرارگاه در سطح بالای استان تشکیل شود و درباره مهمترین چالش ها و نیازهای فرهنگی استان که جهاد تبیین هم یکی از آنهاست، به ایفای نقش بپردازد.

حجت الاسلام و المسلمین «حبیب الله غفوری» با اشاره به ضرورت خدمت رسانی به مردم و رفع مشکلات آنان، افزود: تورم و بروکراسی اداری سبب ناامیدی و نارضایتی مردم می شود که پیگیری رفع آنها ضروری است.