به گزارش ایرنا از اداره کل راه و شهرسازی استان تهران، حسین جنتی روز یکشنبه در این باره اظهار داشت: به دنبال پایلوت شدن بهارستان به عنوان شهر بازآفرینی طی سال گذشته و برنامه ریزی و اقدام خوب شهرداران این شهرستان آمار بالایی در سامانه ستاد ملی بازآفرینی ثبت شده است و باید از شهرداران سایر شهرستانهای استان تهران خواست با جدیت بیشتری نسبت به نوسازی بافتهای فرسوده اقدام کنند.
وی افزود: شهرهای قدس، اسلامشهر و شهریار با ۸۲۰، ۴۴۳ و ۴۳۱ مورد در رتبههای بعدی نوسازی پس از بهارستان قرار دارند اما آمار سایر شهرهای استان به هیچ وجه قابل قبول نیست.
جنتی خاطرنشان کرد: بهترین حالت نوسازی به لحاظ برنامه ریزی فضاهای شهری و خدمات رسانی دستگاههای خدمت رسان آب، برق و گاز مربوط به بافتهای شهری داخل محدودههای شهری است و نوسازی و ساخت و ساز مسکن با احتساب تمام این شرایط در بافتهای فرسوده بهترین حالت از نوسازی شهری است.
این مسئول یادآور شد: به لحاظ سایر مباحث همچون مدیریت بحرانهای شهری، به حداقل رساندن آسیبها در زمان زلزله و روند درست انجام فرآیندهای شهرسازی و معماری نیز بهتر است به جای ساخت و ساز در حاشیه شهرها و الحاق زمین به محدودههای شهری به جهت ساخت نهضت ملی مسکن، نوسازی بافتهای فرسوده در داخل شهرها با استفاده از مشوقهایی همچون تخفیفات شهرداریها، تخفیف سازمان نظام مهندسی و تسهیلات بانکی در الویت کار دولت و شهرداریها قرار گیرد.
بهارستان با جمعیت بیش از ۷۵۰ هزار نفر و ۲ بخش بوستان و گلستان در جنوب غربی استان تهران یکی از شهرستانهای پر تراکم به لحاظ جمعیتی با کمترین وسعت جغرافیایی در کشور است.