"علی رحیمی" روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: ۷۶مدرسه در سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ در کانکس و چادر دایر شده که این مدارس فاقد سیستم گرمایشی استاندار است و انتظار می رود خییرین در این زمینه همکاری لازم را داشته باشند.
وی بیان کرد: ۲۲۲ مدرسه در ۱۵۰ منطقه عشایری استان هم اکنون دایر می باشد که تاکنون ۶۵ درصد آنها به سیستم گرمایشی استاندارد مجهز شده است.
رحیمی تصریح کرد: بیش از ۱۲ درصد دانش آموزان عشایری استان معادل ۴۰۰ نفردر مدارس سیار و نیمه سیار غیر استاندارد به وسایل گرمایشی هم اکنون مشغول به علم آموزی هستند.
وی اظهار کرد: از ۷۶ مدرسه عشایری استان که فاقد ساختمان هستند ۴۳ مدرسه در چادر و ۳۳ مدرسه در کانکس دایر شده است .
رحیمی تعداد مدارس چادری مناطق عشایری کهگیلویه و بویراحمد را ۴۳ مدرسه عنوان کرد و گفت: برای این مدارس که دسترسی به گاز طبیعی ندارند، سوخت فسیلی مورد نیاز (نفت سفید) تأمین و در مخازن ایمن ذخیره سازی شده است.
رئیس آموزش و پرورش عشایر کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: در این راستا به ازای هر یک از مدارس سالانه ۵۰۰ لیتر نفت سفید بر حسب تعداد دانش آموزان اختصاص یافته است.
رحیمی عنوان کرد: برنامه ریزیهای لازم در زمینه تأمین و ذخیرهسازی سوخت در این استان انجام شده و تا پایان زمستان امسال مدارس عشایری این استان در زمینه تأمین سوخت هیچ گونه مشکلی نخواهند داشت.
وی اظهار کرد: سه هزار و ۵۰۰ دانش آموز در مناطق عشایری استان در سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ مشغول به علم آموزی هستند.
رئیس آموزش و پرورش عشایر کهگیلویه و بویراحمد افزود: بیش از ۵۰۰ نفر کادر آموزشی و اداری، کار آموزش دانش آموزان عشایری این استان را برعهده دارند.
رحیمی اظهار کرد: بیشترین چالش آموزش و پرورش عشایر استان در مقوله فضای آموزشی در مناطق زیلایی، تنگ تامرادی و پشتکوه جلیل است.
از جمعیت استان ۷۲۶ هزار نفری کهگیلویه و بویراحمد ۷۰هزار نفر عشایر هستند.