مهدی روشنفکر روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: بودجه نیروی محرکه تمام اقدامات است و به تعبیری اگر منابع مالی در کنار منابع انسانی وجود نداشته باشد هیچ اثر بخشی وجود نخواهد داشت.
وی افزود: سال ۹۹ بودجه طرح های عمرانی استان کهگیلویه و بویراحمد ۷۰۰ میلیارد تومان مصوب شده بود.
روشنفکر با اشاره به اینکه در سال ۱۴۰۰ به کمیسیون تلفیق راه پیدا کرد، ادامه داد: با پیگیری های انجام شده اعتبارات عمرانی استان از ۷۰۰ میلیارد تومان به یک هزار و ۲۴۶ میلیارد تومان رسانده شد.
نماینده مردم شهرستان های بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس شورای اسلامی ابراز کرد: در کنار آن در زمینه محرومیت زدایی ۴۹۵ میلیارد تومان نیز مصوب و اضافه شد.
همچنین ۹۰ میلیارد تومان در زمینه آب و راه روستایی به استان اختصاص داده شد.
وی تاکید کرد: زلزله سی سخت تلخ و تاسف آور بود اما آنقدر فریاد زدیم که ۴۰ نماینده و پنج نفر از روسای کمیسیون ها به دنا آمدند و اعتبارات بی سابقه ای برای این شهرستان تخصیص داده شد و به گونه ای که ۳۰۰ میلیارد تومان برای زلزله سی سخت مصوب شد.
روشنفکر عنوان کرد: با تزریق این اعتبار، انقلاب و نهضتی در حوزه هادی روستایی در این شهرستان ایجاد و دنا به کارگاه عمرانی تبدیل شد، این در حالی است که اعتبارات شهرستان دنا قبل از آن تنها ۱۹ میلیارد تومان بود.
نماینده مردم شهرستان های بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس شورای اسلامی گفت: در همین دولت ۴۷۲ میلیارد تومان پول برای پل کلو سی سخت مصوب شد.
وی تاکید کرد: سال ۱۴۰۰ حدود ۲۰۰ درصد رشد در بودجه استان ایجاد شد به این معنا که سه برابر بودجه سال ۹۹ شد.
روشنفکر تصریح کرد: همچنین در سال ۱۴۰۰ حدود ۷۰۰ میلیارد تومان به جاده پاتاوه به دهدشت تزریق شد.
نماینده مردم شهرستان های بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: از طریق ماده ۵۶ هم حدود ۳۳۵ میلیارد تومان تسهیلات از بانک ها برای استان گرفتیم.
وی ادامه داد: در سال ۱۴۰۱ از طریق کمیسیون تلفیق اعتباری یک هزار و ۹۱۶ میلیارد تومان اعتبار مصوب شد.
روشنفکر ابراز کرد: سال ۱۴۰۲ بودجه استان به ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان در حوزه عمرانی (تملک سرمایه ای) رسید.
نماینده مردم شهرستان های بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس شورای اسلامی افزود: سفر نخست رئیس جمهور به استان سه هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان در اختیار این سه حوزه (شهرستان های بویراحمد، دنا و مارگون) قرار داردند.
وی گفت: در سفر دوم از ۱۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان نیز حدود هفت هزار میلیارد تومان در اختیار این شهرستان ها قرار داده شد.
روشنفکر بیان کرد: اثرات این اعتبارات در سال های آینده در رخسار این سه حوزه هویدا خواهد شد.